065-2861546
info@Compactlodge.nl

te Koop Recreatiewoning

te Koop Recreatiewoning

Te koop recreatiewoning

Mooi dat u de stap heeft gezet om een recreatiewoning te kopen. U zocht bij google op te koop recreatiewoning en komt nu op deze website terecht. Dit komt doordat wij de specialist zijn op het gebied van Maatwerk recreatiewoningen. Lees hieronder wat we voor u kunnen beteken.

Recreatiewoningen in heel Nederland te plaatsen

te koop recreatiewoning gebiedenOnze recreatiewoningen worden prefab vervaardigd en kunnen op elke jaarplaats of kavel geplaatst worden. U heeft dus de vrij keuze voor wat betreft de locatie. Wordt het een recreatiewoning aan zee, op de Veluwe of in de Achterhoek?

Door de compacte afmetingen van onze woningen, is er geen grote kavel vereist. U kunt al een Compact Lodge plaatsen op een kavel vanaf zon 80 m2. De meeste Campings bieden vrije jaarplaatsen aan van 100 tot 200 m2, dus hier is gemakkelijk een Compact lodge te plaatsen.

U kunt dus zelf een geschikte Camping of recreatiepark zoeken in de regio die u wenst. Ook hebben wij enkele vrije kavels op onze website staan, die u wellicht kunnen interesseren.

 

 

Te koop recreatiewoning van 30 m2

te koop recreatiewoningWij leveren unieke recreatiewoningen, waaronder een Compact Lodge van 30 m2. Dit is onze meest compacte lodge en deze is geschikt voor 2 tot 4 personen. Door de efficiënte indelingen, hoge plafond en het vele lichtinval worden onze woningen als zeer ruim ervaren. De 30 m2 recreatiewoningen wordt aangeboden als maatwerk recreatiewoning. U kunt kiezen uit 3 verschillende plattegronden, elke met een unieke indeling! Daarnaast kunt u ook samen met onze adviseur een maatwerk ontwerp laten maken. U bepaald dan zelf hoeveel slaapkamers u wenst, waar de badkamer en keuken moeten komen etc.

Als u een gewenste plattegrond heeft gekozen, heeft u de mogelijkheid om zelf de materialen te bepalen. Zo kunt u kiezen voor een gevelbekleding van onderhoudsvrij Kunststof, natuurlijk hout of bijvoorbeeld robuust natuursteen. Ook een combinatie van materialen en kleuren is zeer goed mogelijk.

U bepaalt dus samen met onze adviseur het complete uiterlijk van uw Compact lodge!

 

Te koop recreatiewoning van 40 of 50 m2

Als u meer ruimte wenst, dan bieden onze grote recreatiewoningen een uitkomst. Onze 40 en 50 m2 recreatiewoningen zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en zijn eveneens helemaal op maat aan te passen. Kiest u voor 2 of 3 slaapkamers, een kleine keuken of juist een keuken met eiland? En kiest u voor een eenvoudig design qua uiterlijk, of gaat u materialen combineren om een unieke uitstraling te krijgen. Het kan allemaal en we ondersteunen u er graag bij.

Creëer uw eigen maatwerk recreatiewoning!

 

Stappenplan recreatiewoning kopen

U koopt natuurlijk niet dagelijks een nieuwe recreatiewoning, daarom ondersteunen we u op elke vlak. Om u goed van dienst te kunnen zijn hebben we een stappenplan voor u opgesteld:

  • 1 Modellen en mogelijkheden bekijken online
  • 2 Contact opnemen voor een adviesgesprek
  • 3 Tijdens ons adviesgesprek nemen we u wensen op en gaan samen de woning samenstellen
  • 4 Tijdens ons 2e gesprek presenteren wij u de recreatiewoning in 3D en u krijgt de offerte.
  • 5 Na opdracht, wordt de woning voor u in productie genomen
  • 6 Na 6 tot 8 weken wordt de woning geleverd

Bekijk online alle mogelijkheden of Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan met onze adviseur Dennie Mensink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *