065-2861546
info@Compactlodge.nl

Project met recreatiewoningen

Project met recreatiewoningen

Ook voor (kleine) projecten met recreatiewoningen bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze compacte formaten en betaalbaarheid, zijn onze Compact lodges zeer geschikt om een project mee te starten. Of het nu gaat om een uitbreiding van een camping met enkele plaatsen, of een nieuw aan te leggen vakantiepark, we staan u graag bij van A tot Z.

 

Planontwerp camping uitbreiding

Voorbeeld van een planontwerp

 

Uitbreiding van camping met recreatiewoningen

Heeft u plannen om uw camping uit te breiden? Of wellicht is uw camping toe aan een upgrade en wenst u oude stacaravans te vervangen voor nieuwe recreatiewoningen? Wij denken graag met u mee en ontwikkelen samen met u een plan. Dit begint met een ruwe schets en uw wensen. We nemen deze op en kijken naar de mogelijkheden op uw camping. We maken vervolgens een Planontwerp met verschillende 3D ontwerpen, zodat u een goed beeld krijgt van het project.

Vervolgens kijken we samen met u naar de ideale afmetingen en indelingen en we adviseren u omtrent alle materialen en mogelijke afwerkingen. Hierna ontvangt u van ons een uitgebreide offerte op basis van Projectprijzen.

Project met recreatiewoningen

Voorbeeld project met recreatiewoningen

 

Project starten met recreatiewoningen?

Bent u ontwikkelaar of heeft u plannen om een nieuw vakantiepark op te zetten? Ook dan komen we graag met u in gesprek. De flexibiliteit van onze recreatiewoningen en ons bedrijf zorgen ervoor dat we projecten kunnen starten, waarbij we u in het gehele traject kunnen begeleiden.. We ondersteunen u dus niet alleen tijdens de ontwikkeling, maar kunnen ook ondersteunen in de verkoop van de recreatiewoningen aan consumenten. We hebben een meer dan gemiddelde kennis van internetmarketing en kennen de recreatiebranche zeer goed. U kunt het project starten met een voorsprong!

 

Mogelijkheden

Wat is het doel van uw project? Onderstaand enkele mogelijkheden die wij bieden:

Geef ons gerust uw wensen door en we maken vrijblijvend een planontwerp voor u. Of wellicht heeft u al een volledig planontwerp en zoekt u een betrouwbare partner die het project binnen uw budget kan afronden?

Stuur een E-mail of whatsapp met Dennie Mensink voor meer informatie of een afspraak!