065-2861546
info@Compactlodge.nl

Prefab Recreatiewoningen

Prefab recreatiewoningen

Als u een nieuwe recreatiewoning wil kopen, dan zit u uiteraard niet te wachten op een lang bouwproces en het enorme regelwerk dat daarbij komt kijken. Een Prefab recreatiewoning is dan echt een verademing! In slechts 8 weken worden onze prefab recreatiewoningen vervaardigd, waarna ze binnen enkele uren op uw kavel worden geplaatst.

Kies voor gemak, snelheid en een concurrerende prijs!

prefab recreatiewoningen

Plaatsing van een Prefab recreatiewoning

 

Uitvoeringen Prefab recreatiewoningen

Onze Compact lodge recreatiewoningen worden voor elke klant op maat ontworpen. We maken dus geen seriematige basis woningen, maar verwerken alle wensen van iedere individuele klant. In de basis werken we wel met een aantal plattegrond voorbeelden. Deze zijn opgedeeld per afmeting:

We fabriceren dus voor elke doelgroep en binnen elk budget! Onze basis plattegronden zijn vaak de opzet naar een maatwerk plattegrond, maar ook volledig maatwerk ontwerp is uiteraard mogelijk. U bepaald dus zelf de uitvoering van uw nieuwe prefab recreatiewoning.

Wat zijn Prefab recreatiewoningen?

Het woord prefab komt van het Engelse woord prefabricted. Dat in het Nederlands betekend dat iets volledig gefabriceerd en afgewerkt geleverd wordt. Een prefab recreatiewoning wordt in onze productiehal opgebouwd en verlaat onze hal sleutel klaar. De bouw start met een stalen frame met wielen, waarop de vloerbalken geplaatst worden. Vervolgens volgt de vloer en wandopbouw, dakopbouw en afwerking. Hierna worden o.a de kozijnen,keuken en badkamer geplaatst. Ook vloeren worden geplaatst en de binnenwanden worden afgewerkt met glasvezel en Ral9010 verf. De prefab recreatiewoningen zijn dan helemaal sleutel klaar. U hoeft zelf alleen nog de meubels en eventuele gordijnen te plaatsen en kunt starten met recreëren.

 

Prefab recreatiewoningen prijzen?

Wij werken niet met standaard prijzen, omdat elke woning op maat wordt gemaakt. De afmeting, het gekozen materiaal en de mate van luxe bepalen de totaalprijs van een prefab recreatiewoning. Wel kunnen we u goede indicatieprijzen geven voor onze woningen.

Gemiddelde prijzen voor onze prefab recreatiewoningen:

30 m2 recreatiewoning € 30.000 – 38.000

40 m2 recreatiewoning € 42.000 – 52.000

50 m2 recreatiewoning € 48.000 – 58.000

70 m2 recreatiewoning € 65.000 – 80.000

100 m2 recreatiewoning € 90.000 – 120.000

Al onze prijzen zijn af fabriek en exclusief btw. De kosten voor het vervoer en de plaatsing van een woning liggen tussen de 1500 en 2500 euro per woning. Wij leveren standaard alleen in Nederland en daarbuiten alleen op aanvraag.

 

3D ontwerp van Prefab recreatiewoningen

Compact Lodge is een van de weinigen in de markt, die voor elke klant een 3D ontwerp maakt. Omdat we maatwerk leveren en we dus de woning niet in het echt kunnen laten zien, is een foto realistische tekening vaak zeer gewenst. Deze tekening is helemaal op maat en wordt zowel van binnen als buiten aangepast naar de keuze’s van de consument. Op deze wijze krijgt u een zeer goed beeld van uw nieuwe prefab recreatiewoning. Ook de positie op de kavel en de omgeving kunnen wij goed verwerken in een 3D ontwerp. Maak gerust een afspraak met onze adviseur Dennie voor het ontwerpen van uw ideale recreatiewoning.

prefab recreatiewoning

Offerte aanvragen voor prefab recreatiewoningen?

Wenst u meer informatie? Download dan hieronder onze brochure of bekijk de gehele website.

Brochure-Prefab-Recreatiewoningen

 

U kunt ook uw vraag per whatsapp stellen op 0652861546 of mailen naar info@compactlodge.nl.