065-2861546
info@Compactlodge.nl

Maatwerk recreatiewoningen

Prefab recreatiewoningen

Maatwerk recreatiewoniingen

Maatwerk recreatiewoningen

Heeft u specifieke wensen of zit uw model /uitvoering er niet bij? Geen punt, we leveren ook volledige maatwerk recreatiewoningen naar uw volledige smaak en budget.

We gaan samen een ontwerp maken, waarbij u wensen m.b.t.. het aantal slaapkamers, de keuken, badkamer etc. centraal staan.  Ook de keuze in materialen en kleuren is zeer uitgebreid.

Naast Compacte Lodges van 30 tot 50 m2 leveren wij ook grotere maatwerk recreatiewoningen van bijvoorbeeld 70 of 100 m2. Deze woningen worden samen met u ontworpen.

Doe inspiratie op en maak een vrijblijvende afspraak om uw eigen maatwerk recreatiewoning te ontwerpen!

Voorbeelden Maatwerk Recreatiewoningen

recreatiewoning op maat

Mooie ruime recreatiewoning van 60 m2 met 3 slaapkamers en een woonkamer van 40 m2. Door de slimme plaatsing van de kamers ontstaat er een zeer ruimtelijk gevoel. Dit komt metname door de 12 meter  vrije lengte! UNIEK!

Maatwerk recreatiewoning 100 m2

Nog groter bouwen? Door 2 units te combineren, creëren we eenvoudig een 100 m2 woning. Deze woning is ontworpen in een T vorm en heeft 3 slaapkamers, een groot kantoor, ruime living en extra grote badkamer.

Maatwerk recreatiewoning

Ook een 100 m2 woning, maar dan in een rechthoekige vorm. De woning is hierdoor extra breed. Deze woning heeft 2 badkamers en 3 slaapkamers.