065-2861546
info@Compactlodge.nl

Recreatiewoningen te koop

Recreatiewoningen te koop

Groot of compact, 1 of 3 slaapkamers, Plat dak of puntdak, allemaal keuzes voor uw nieuwe recreatiewoning. Gelukkig kunt u voor al uw keuze terecht bij Compact Lodge. Wij leveren maatwerk recreatiewoningen, dus helemaal naar uw smaak!

Recreatiewoningen te koop in Nederland

recreatiewoningen te koopOnze Compact Lodge recreatiewoningen zijn compact van formaat en hierdoor gemakkelijk te verplaatsen. U kunt zelf een camping of vakantiepark uitzoeken in heel Nederland, waarop een nieuwe recreatiewoning geplaatst kan worden. Kiest u voor een huisje aan zee, een bos Lodge op de Veluwe of een Lodge in de Achterhoek? Het is aan u.

Op de meeste campings en parken mag u zeker een woning tot 50 m2 plaatsen. Op sommige parken is dit zelfs tot 100 m2. U heeft hierdoor een enorme keuzevrijheid voor uw nieuwe recreatiewoning. Wij leveren recreatiewoningen van 30, 40 en 50 m2 groot. Afhankelijk van uw wensen en budget kiest u dus eerst een formaat die bij u past. Vervolgens kiest u een gewenste indeling, of we maken samen met u een indeling op maat. Ook de materiaal en kleurkeuze is helemaal aan u. Uiteraard begeleiden we u hier volledig bij.

30, 40 of 50 m2 recreatiewoningen te koop

Welk formaat woning past bij u? Wij leveren standaard 3 formaten en kunnen daarnaast een maatwerk woning tot wel 100 m2 voor u ontwerpen. Onze 30 en 40 m2 recreatiewoningen zijn echter het meest verkocht. Dit komt door de prijs-kwaliteit-efficiency verhouding. Welke vragen kunt u uzelf stellen, zodat u weet welk formaat bij u past?

  • Hoeveel personen gaan recreëren, dus hoeveel slaapkamers wenst u?
  • Hoe groot moet de Badkamer zijn en wat zijn uw specifieke wensen?
  • Wat zijn de specifieke wensen voor de keuken?
  • Hoeveel ruimte wenst u als woonruimte?
  • Welke uitstraling wilt u geven aan uw nieuwe recreatiewoning?
  • Wat is uw budget?

Als bovenstaande vragen beantwoordt zijn, dan weet u wat bij u past. In de basis zijn onze 30 m2 woningen geschikt van 2 tot 4 personen. Onze 40 m2 woningen zijn geschikt voor 4-6 personen en Onze 50 m2 woningen zijn geschikt voor 6 personen.

Recreatiewoningen te koop, Prijzen

Onze recreatiewoningen zijn dus compact van formaat en hierdoor zeer betaalbaar! U betaald bij ons geen € 60.000 tot 100.000 voor een recreatiewoning, maar slechts € 30.000 tot 60.000! Onze basis woningen beginnen al bij € 32.850,- ( excl btw) voor een 30 m2 uitvoering. De grootste uitvoering kost als basismodel € 45.650,-

We hebben gekozen voor een scherpe prijsstelling om ervoor te zorgen dat meer mensen kunnen genieten van een eigen recreatiewoning. U hoeft dus niet zwaar vermogend te zijn om een 2e huisje te kunnen kopen. Koop dus geen 2e hands chalet van marktplaats, maar koop een nieuwe maatwerk recreatiewoning van Compact Lodge!

 

Maatwerk Recreatiewoningen te koop

Hoewel we ook enkele basismodellen presenteren, zijn al onze woningen maatwerk. We bouwen dus geen seriematige recreatiewoningen, maar uitsluitend voor u op maat. U heeft bij ons dus onderstaande keuze mogelijkheden:

  • Afmetingen van de woning
  • Indeling van de woning
  • Exterieur van de woning ( gevelmateriaal, kozijnen, dak etc)
  • Interieur van de woning ( keuken, badkamer, vloeren, wanden etc)

In veel gevallen nemen we een basis plattegrond en passen deze helemaal aan naar de specifieke wensen die u heeft. Maar het is ook zeker mogelijk om met een leeg ontwerp te starten.

Wenst u meer informatie, wilt u inspiratie opdoen of een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek?

Neem contact op!

of Download hier onze Recreatiewoningen te koop Brochure.

Brochure-recreatiewoningen-te-koop

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *