065-2861546
info@Compactlodge.nl

Recreatiewoning op eigen grond

Recreatiewoning op eigen grond

Lekker recreëren, maar dan wel op eigen grond? Wanneer u een recreatiewoning op eigen grond wil kopen, dan helpen wij u graag met zoeken. We hebben altijd enkele kavels beschikbaar en kunnen ook een zoekopdracht voor u starten.

recreatiewoning op eigen grond

 

Recreatiewoning op eigen grond kopen

We helpen u dus graag met het vinden van een recreatiewoning op eigen grond. Wanneer u ons de wensen doorgeeft, dan gaan wij ons netwerk van Campingeigenaren aanspreken, om een geschikte plek voor u te vinden.

Een 2e punt is vervolgens, wat voor soort recreatiewoning gaat u plaatsen? Wij leveren compacte recreatiewoningen van 30 tot 50 m2 en daarnaast maken we graag uw recreatiewoning op maat tot circa 100 m2. Op onze pagina Inspiratie treft u enkele voorbeelden aan van recreatiewoningen die wij kunnen leveren.

 

Maatwerk recreatiewoningen op eigen grond

Onze woningen worden zo compact mogelijk ontworpen, zodat deze op veel verschillende locatie’s geplaatst kunnen worden. Ze zijn dus geschikt voor iedere jaarplaats op een camping of kavel van een recreatiepark. De indelingen zijn altijd vernieuwend t.o.v de bestaande woning of chaletbouw. Onze indelingen worden zo efficiënt mogelijk ontworpen, zodat elke m2 goed gebruikt wordt en er ook een ruimtelijk gevoel ontstaat in onze woningen. We kiezen er bijvoorbeeld voor om geen hal in te tekenen, maar werken wel met een standaard plafondhoogte van 270 cm en plannen grote ramen voor veel lichtinval. Onze recreatiewoningen doen dus veel ruimer aan door het vele lichtinval en de plafonds.

Download hier een PDF met info over een recreatiewoning op eigen grond.

Brochure-recreatiewoning-op-eigen-grond

 

Kosten van een recreatiewoning op eigen grond

Het is uiteraard ook van belang wat de totale investering wordt voor uw eigen recreatiewoning. Onze woningen worden op maat gemaakt en hierdoor variëren  de prijzen nogal. Ook de grondprijzen verschillen per regio. We kunnen dus geen precieze prijzen aangeven voor een recreatiewoning op eigen grond, maar geven u wel graag een indicatie.

Gemiddeld kost een kavel van 150 tot 300 m2 grond tussen de 20.000 en 40.000 euro. Een gemiddelde woning op maat kost tussen de 40.000 en 60.000 euro. Samen komt u dan gemiddeld uit tussen de 60.000 en 100.000 euro. In feite heeft u de prijs in eigen hand , door de keuze van de locatie en de recreatiewoning.

We maken graag vrijblijvend een voorstel voor u en begeleiden u ook graag met de zoektocht naar een recreatiewoning op eigen grond. Neem gerust contact met ons op.

 

Wilt u een zoekopdracht plaatsen voor een recreatiewoning op eigen grond, of wilt u meer informatie over onze recreatiewoningen? Neem dan contact op via de E-mail, of Whatsapp ons.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *