065-2861546
info@Compactlodge.nl

Recreatiewoning kopen

Recreatiewoning kopen

Recreatiewoning kopen

Een eigen recreatiewoning kopen, wie droomt er niet van. Gelukkig bent u geen dromer, anders had u deze pagina niet gevonden. Wij helpen u graag bij het creëren van uw ideale recreatiewoning, doordat wij maatwerk leveren.

recreatiewoning kopenWij bieden u verschillende mogelijkheden voor wat betreft de afmetingen, exterieur, interieur en afwerking.

U kunt zelf de wensen aangeven en samen met onze adviseur uw ideale recreatiewoning samenstellen. Wij houden uiteraard ook rekening met uw gewenste budget.

 

30 m2 Recreatiewoning kopen

Grote recreatiewoningen kosten vaak tussen de 100.000 en 250.000 euro. Als u een kleiner budget heeft, maar toch alle luxe van thuis wil terugzien in een recreatiewoning, dan is een Compact Lodge uw ideale woning.

Onze 30 m2 recreatiewoningen zijn compact, maar door de efficiënte indeling zijn ze van alle comfort voorzien. U heeft de keuze uit verschillende basis ontwerpen. Zo leveren we Compact Lodges met 1 of 2 slaapkamers, maar ook een uniek ontwerp zonder vaste slaapkamer. Of kies voor maatwerk, u geeft ons dan simpelweg de wensen aan en wij passen uw wensen toe.

Elke Compact Lodge wordt prefab gefabriceerd en bevat een luxe badkamer, keuken, afgewerkte vloeren en wanden en is wordt dus sleutelklaar opgeleverd. Door het compacte formaat is een Compact Lodge op elke jaarplaats te plaatsen.

De gemiddelde prijs van een 30 m2 recreatiewoning ligt rond de Euro 35.000, afhankelijk van het formaat, gebruikte materialen en uw wensen.

Bekijk hier de ontwerpen van onze 30 m2 recreatiewoningen.


40 m2 Recreatiewoning kopen

Onze 40 m2 recreatiewoningen zijn net wat ruimer en daarom ook zeer geschikt voor gezinnen. Ook voor de verhuur zijn onze 40 m2 recreatiewoningen zeer geschikt.

U heeft de keuze uit verschillende ontwerpen, waaronder een ontwerp met een open slaapruimte, maar ook ontwerpen met 2 of 3 slaapkamers. Zowel van binnen als buiten kunt u zelf de materiaalkeuze en kleur doorgeven. We zorgen er dus voor dat uw recreatiewoning ook echt uw recreatiewoning wordt!

De gemiddelde prijs van een 40 m2 recreatiewoning ligt rond de Euro 40.000, afhankelijk van het formaat, gebruikte materialen en uw wensen.

Bekijk hier de ontwerpen van onze 40 m2 recreatiewoningen.


 

50 m2 Recreatiewoning kopen

recreatiewoning kopen 50 m2

Wel de ruimte maar niet de kosten? Menig vakantiehuis van 50 tot 70 m2 kost al gauw tussen de 1000.000 en 150.000 euro. Onze 50 m2 woningen zijn verre van prijzig.  De gemiddelde prijs van een 50 m2 recreatiewoning ligt rond de Euro 50.000, afhankelijk van het formaat, gebruikte materialen en uw wensen.

U koopt dan een ruime woning met 2-3 slaapkamers, luxe badkamer, luxe keuken en voldoende ruimte voor 4 tot 6 personen. Bespaar dus veel geld en zorg tegelijkertijd dat de recreatiewoning helemaal naar uw eigen smaak wordt gefabriceerd.

Bekijk hier de ontwerpen van onze 50 m2 recreatiewoningen.

 

Recreatiewoning ook verhuren?

Investeren in een recreatiewoning voor eigen recreatie is natuurlijk altijd zinvol. Het geeft u leven meer plezier en beleving en dat is onbetaalbaar. Maar wist u dat u ook zeer goede rendementen kunt behalen op uw investering?

Wanneer u besluit om naast het recreëren, uw woning ook voor verhuur aan te bieden, dan kunt u een rendement behalen van tussen de 5 en 10% per jaar. Op deze wijze kunt u dus verdienen aan uw ontspanning!

Wij helpen u graag bij het opzetten van de verhuur, zodat u wel de lusten, maar niet de lasten heeft van de verhuur. Vraag gerust om meer info via de email of whatsapp.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *