065-2861546
info@Compactlodge.nl

Recreatiewoning kopen Utrecht

Recreatiewoning kopen Utrecht

Recreatiewoning kopen Utrecht

Heeft u ook wel eens als u op vakantie bent en denkt: hier zou ik altijd wel willen zijn. De kans is groot dat u dit gevoel heeft als u in de provincie Utrecht bent en dat kan ook. U kunt tegen een betaalbare prijs een recreatiewoning kopen in Utrecht. Compact Lodge biedt betaalbare recreatiewoningen op maat die geplaatst kunnen worden in de provincie Utrecht.

Recreatiewoning kopen UtrechtDe provincie Utrecht is een zeer populaire plek om heerlijk te recreëren. Veel mensen zien dit “Groene Hart” van Nederland dan ook als de ultieme plek om regelmatig te bezoeken voor een korte of langere vakantie in eigen land. De kenmerkende veelzijdigheid van deze provincie biedt dan ook zeer veel mogelijkheden voor jong en oud. Vindt u het leuk om regelmatig met een grotere groep in de provincie Utrecht te verblijven? Compact Lodge biedt recreatiewoningen op maat, voor grotere en kleinere groepen.

 

Recreatiewoning voor 6 personen te koop in de Utrecht

Compact Lodge heeft een uniek concept in recreatiewoningen. U kunt bij ons prefab chalets op maat samenstellen. Dit betreft niet alleen de inrichting, maar ook de vormgeving van de lodge. Daarbij hebben we ook diverse maatvoeringen waarin we de vakantiewoning kunnen opbouwen op iedere gewenste plek. Bent u op zoek naar een recreatiewoning voor 6 personen die te koop is in de provincie Utrecht? Wij kunnen u eraan helpen, of eigenlijk kunt u uzelf eraan helpen door de woning zelf samen te stellen en op de gewenste plaats in de provincie Utrecht op te laten bouwen.

We bieden veelzijdige mogelijkheden voor uw gewenste recreatiewoning voor 6 personen in Utrecht. Zowel met betrekking tot de indeling, de vormgeving als de faciliteiten in de woning heeft u veel keuzemogelijkheden. Om u ideeën te geven hebben we al een aantal indelingen voor u ontworpen met 2, 3 of 4 slaapkamers, maar u kunt ook samen met ons uw eigen gewenste indeling in de woning intekenen. Waarbij u er bijvoorbeeld voor kunt kiezen om bij iedere slaapkamer een badkamer te plaatsen.

 

Recreatiewoningen op maat

Bij ons kunt u prima terecht voor recreatiewoningen op maat. Voor welke maatvoering u ook kiest, u heeft bij ons een veelzijdige keuze in gevelbekleding, hoe de kozijnen vormgegeven kunnen worden, hoe het dak uitgevoerd wordt of hoe de buitenkant eruit komt te zien.

Daarnaast heeft u veel interieur mogelijkheden. Met betrekking tot de vloer heeft u keuze uit laminaat, PVC of tegels in wel 40 verschillende kleurstellingen. Ook voor de muren kunt u vanzelfsprekend een bijpassende kleurstelling kiezen waarbij u de keuze heeft uit alle RAL kleuren. Zelfs voor de badkamer heeft u zeer veel opties met betrekking tot de tegels, badmeubelen, kranen en toiletten.

 

De keuken bestaat uit een recht deel en een keukeneiland en is uiteraard inclusief koelkast, kookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser. U heeft de keuze uit diverse fronten en heeft opties om een keukenblad van kunststof, natuursteen, composiet of keramiek te laten plaatsen. Tot slot kunt u het plafond vormgeven zoals u wilt en kunt u zelf de plaats van de inbouwspotjes bepalen. Het interieur van de vakantiewoningen kan dus volledig naar uw eigen smaak worden aangepast.

 

Recreatiewoning kopen in Utrecht

Zoals u ziet heeft u bij ons veelzijdige mogelijkheden om een recreatiewoning te kopen die volledig is afgestemd op uw wensen. Vanzelfsprekend begeleiden we u in het volledige traject, van het uitwerken van uw plannen in een gedetailleerde 3D tekening, tot het plaatsen van de recreatiewoning op de door u uitgekozen locatie in de provincie Utrecht. We kunnen u zelfs helpen met het uitzoeken van een geschikte kavel. Hiermee zult u altijd op de plek kunnen zijn, waar u graag zou willen zijn.

 

Maak gerust een vrijblijvende afspraak met onze adviseurs om de mogelijkheden van Compact Lodge te ontdekken. Neem hiervoor contact met ons op dit in te plannen. Als u het leuk vindt om u vooraf te laten inspireren, kunt u alvast op onze inspiratiepagina te kijken. Hier staan diverse voorbeelden hoe uw vakantiewoning eruit zou kunnen zien.

Of download onze Brochure:

Brochure-Recreatiewoning-kopen-utrecht-CompactLodge

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *