065-2861546
info@Compactlodge.nl

Recreatiewoning kopen noord Holland

Recreatiewoning kopen noord Holland

Oke, u zoek een recreatiewoning?. Check, die hebben we. En u zoekt een recreatiewoning in Noord Holland? Check, die hebben we ook . Dus wat kunnen we voor u betekenen? Veel! We hebben momenteel een mooi project in Wervershoof, Noord holland, waar u een maatwerk recreatiewoning kunt plaatsen.

Vrije kavels in Noord Holland

Recreatiewoning Noord Holland

Op een werkelijk schitterende locatie in Noord Holland vindt u recreatiepark de Groote Vliet . Gelegen aan een groot recreatiemeer en op slechts 100 meter van het IJsselmeer! U kunt er optimaal genieten van rust en ruimte, maar ook echte watersport liefhebbers zullen dit een fantastische locatie vinden. U kunt er zwemmen, vissen, varen en surfen!

kavel noord hollandOp dit moment zijn er 4 kavels beschikbaar, variërend tussen de 180 en 220 m2 groot. De kavels zijn te koop, dus u bezit dan een eigen stukje Noord Holland. De kavels zijn zeer geschikt om een nieuwe recreatiewoning op te plaatsen. Onze Compact Lodge recreatiewoningen passen prima op deze ruime kavels. Voor meer informatie over de kavels kunt u terecht op de website van de Groote Vliet.

Welke recreatiewoning kopen?

Wij leveren compacte maatwerk recreatiewoningen van 30, 40 of 50 m2 groot. U koopt bij ons dus geen standaard model, maar stelt zelf uw ideale recreatiewoning samen. Uiteraard staat onze adviseur u bij voor advies omtrent ontwerp, materialen en kleuren.

Om een woning te kunnen samenstellen bepaald u vooraf met hoeveel personen u er van gebruik wilt maken, welke wensen u heeft en welk budget u wenst te hanteren. Onze  30 m2 recreatiewoningen  zijn uitermate geschikt voor stellen of kleine gezinnen en bieden u alle comfort en luxe van thuis en dat op slechts 30 m2. We bieden u 3 verschillende ontwerpen aan voor de plattegrond, waarbij elk ontwerp een uniek element heeft. Geen van onze lodges kan bestempeld worden als standaard.

Dit geldt overigens ook voor onze 40 m2 en 50 m2 recreatiewoningen. We proberen u unieke ontwerpen aan te bieden en bieden u daarnaast altijd de mogelijkheid om samen met onze adviseur een maatwerk plattegrond aan te bieden. Kiest u voor 2 of 3 slaapkamers, een ruime living of juist een woonkeuken? Het is aan u!

recreatiewoning kopen Noord HollandDe indeling kunt u dus optimaal individualiseren, maar ook de buitenzijde van uw recreatiewoning in Noord Holland kunt u zelf bepalen. We werken met verschillende materialen zoals kunststof, massief hout, natuursteen of Trespa. Elke materiaal heeft zijn eigen uitstraling en eigenschappen, maar de kwaliteit en duurzaamheid staan altijd centraal. Ook de combinatie van 2 of 3 materialen en kleuren is zeer goed mogelijk.

U creëert hiermee een unieke recreatiewoning!

 

Vrijblijvend adviesgesprek

Als u meer informatie wenst over onze recreatiewoningen, dan nodigen we u uit om een afspraak te maken met onze adviseur. We ontvangen u graag op ons kantoor, maar komen ook graag bij u thuis. Tijdens het 1e gesprek nemen we al uw wensen op en kijken we naar de mogelijkheden die we kunnen bieden. We maken vervolgens een 3D ontwerp voor u, welke we in een 2e gesprek samen met de offerte aan u presenteren. Ook kunt u dan de productie komen bekijken en stellen we samen alle materialen en kleuren samen. We zullen u in het gehele proces blijven ondersteunen en kunnen u ook bijstaan in de gesprekken met de Camping of het recreatiepark.

Neem vrijblijvend contact op, of bekijk de website voor meer inspiratie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *