065-2861546
info@Compactlodge.nl

Recreatiewoning kopen Noord Brabant

Recreatiewoning kopen Noord Brabant

Recreatiewoning kopen Noord-Brabant

Heeft u plannen om een recreatiewoning te kopen in de provincie Noord-Brabant? Dit is helemaal geen gekke keuze, het is een zeer prettig gebied om in uw vrije tijd te verblijven en altijd de beschikking te hebben over een droomhuis op een droomlocatie. Compact Lodge kan deze droom werkelijkheid maken. Bij ons kunt u een maatwerk recreatiewoning kopen tegen een aantrekkelijke prijs.

recreatiewoning kopen Noord BrabantKent u het liedje “het leven is goed in het Brabantse land”? Als u hier wel eens geweest bent, zult u zich volledig kunnen vinden in de tekst. De provincie Noord-Brabant is een provincie waarin jong en oud zich zeker thuis zal voelen en zich kan amuseren. Naast de mooie plaatsen, indrukwekkende musea en de bekende attractieparken, vindt u het prachtige natuurpark De Biesbosch in Noord-Brabant. De provincie is een heerlijke plek om regelmatig terug te komen. Als u hier een recreatiewoning heeft staan, zal dit veel makkelijker zijn.

 

Maatwerk recreatiewoningen te koop in Brabant

Compact Lodge heeft maatwerk recreatiewoningen te koop in Brabant. Ons concept is eenvoudig: Onze maatwerk recreatiewoningen worden Prefab voor u vervaardigd en geplaatst op de door u gewenste locatie. We kunnen u zelfs helpen zoeken naar een geschikte kavel. Door de compacte afmetingen van onze recreatiewoningen, zijn deze ook op kleinere kavels te plaatsen.

Wij hebben zeer veelzijdige mogelijkheden met betrekking tot het ontwerpen van vakantiewoningen. Betaalbaar maatwerk is hierbij onze kracht. Onze ervaren en vakkundige medewerkers helpen u graag met het ontwerpen van een vakantiewoning die volledig aan uw wensen voldoet.

 

Recreatiewoning voor het hele gezin in Brabant

in brabant recreatiewoning kopenOnze recreatiewoningen hebben diverse afmetingen. We hebben drie basis afmetingen. Wij bieden lodges van 30, 40 en 50 m² vloeroppervlakte. De woning van 40m² biedt een ruimte die uitstekend geschikt is voor een gemiddeld gezin. Deze lodge zal u alle comfort en luxe bieden die u voor ogen heeft.

U kunt zelf de indeling van uw recreatiewoning bepalen. Het is dus volledig uw keuze of u 1, 2 of 3 slaapkamers in uw woning wilt hebben. We hebben drie ontwerpen gemaakt voor onze gezins recreatiewoningen. De 1000-B is een goed lopend basismodel. Dit model heeft twee van elkaar gescheiden slaapkamers, een gezellige eethoek en een ruime living. Het model is voorzien van grote ramen die voor veel lichtinval, dus een ruime uitstraling, zorgen.

 

recreatiewoning in brabant 1000sHet 1000-S model heeft een ruime open keuken met een eiland waardoor u de beschikking heeft over een ruime woonkamer. Het model heeft twee vaste slaapkamers. Mede door de slimme plaatsing van de badkamer, is er een ruime rechthoekige leefruimte ontstaan. Het 1000-M model is één van onze paradepaardjes waarin een uniek design op een geraffineerde manier gecombineerd wordt met efficiëntie. Door de plaatsing van de badkamer, centraal in de ruimte, ontstaan er 2 open slaapruimtes. De keuken is zoals aangegeven voorzien van een mooi kookeiland en biedt alle comfort die u maar wenst.

 

Deze indelingen zijn opties waaruit u kunt kiezen om een beeld te geven van onze mogelijkheden, maar u kunt de woning indelen op de manier zoals u wilt. Daarnaast heeft u een veelzijdigheid aan keuzemogelijkheden voor de uitstraling van de lodge (het dak, de gevel en de kozijnen) en het interieur zoals de vloer, het plafond, de muren, de keuken en de badkamer.

 

Uw eigen vakantiewoning in Noord-Brabant

Zoals u merkt kunt u uw vakantiewoning volledig samenstellen zoals u zelf wilt. U kunt hier met uw gezin, alleen met uw partner of met een grotere groep een heerlijke tijd in beleven en genieten van het fantastische leven in het Brabantse land. Vindt u het leuk om alvast ideeën en inspiratie op te doen over hoe uw eigen vakantiewoning in Noord-Brabant eruit zou kunnen zien? Kijk hiervoor gerust eens op onze inspiratiepagina.

 

Recreatiewoning kopen in Noord-Brabant

Wij begrijpen dat de prijsstelling ook een belangrijke rol zal spelen in uw keuze als u interesse heeft om een recreatiewoning te kopen in Noord-Brabant. Door de compacte afmeting, efficiënte productie en de slimme manier van inkopen, kunnen we u de beste prijzen bieden voor onze recreatiewoningen.

Doordat we met een maatwerk concept werken, is het lastig om hier een prijsindicatie weer te geven maar dit kan vanzelfsprekend wel als we een beter beeld hebben van uw ideeën. Hiervoor nodigen we u graag uit voor een vrijblijvende afspraak om onze mogelijkheden te bespreken. Neem hiervoor gerust contact met ons op om deze in te plannen. U zult ontdekken hoe wij betekenis kunnen geven aan de veelzeggende woorden:” enjoy life!”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *