065-2861546
info@Compactlodge.nl

Recreatiewoning kopen in Zeeland

Recreatiewoning kopen in Zeeland

Recreatiewoning kopen in Zeeland

Veel mensen hebben een droom om een recreatiewoning te kopen in Zeeland en denken dat dit zowel financieel als praktisch niet mogelijk is. U zult er echter achter komen dat dit zeker wel tot de mogelijkheden behoort als u kijkt naar het aanbod van Compact Lodge. Wij bieden maatwerk recreatiewoningen die we voor u kunnen opbouwen op iedere gewenste plaats in Zeeland. Daarnaast zult u verbaast zijn over de betaalbare mogelijkheden die wij bieden.

Download hier onze Brochure :

Brochure-Recreatiewoning-kopen-in-Zeeland-CompactLodge

De provincie Zeeland is een heerlijke provincie om te verblijven. Het is absoluut een paradijs voor liefhebbers van zee en strand en “the place to be” voor watersporters. Veel mensen hebben hier dan ook een eigen recreatiewoning om er op ieder moment heen te kunnen gaan als dit uitkomt. Op het moment dat de weersvoorspellingen goed zijn, kunnen deze mensen direct naar hun eigen recreatiewoning gaan en genieten van hun mooie plek.

 

Wat kost een vakantiewoning in Zeeland?

Recreatiewoning-kopen-in-zeelandEen eigen recreatiewoning op een droomplek in de provincie Zeeland, veel mensen denken dat dit niet mogelijk is als ze niet de loterij gewonnen hebben. Dit is echter een verkeerd beeld. Daarom nodigen we u van harte uit om eens kennis te maken met het concept van Compact Lodge. Wij bieden recreatiewoningen die volledig op maat kunnen worden samengesteld, tegen een aantrekkelijke prijs. Door de compacte afmeting van de lodges, een efficiënte productie en de slimme manier van inkopen, kunnen we u de beste prijzen bieden voor onze recreatiewoningen.

Wat kost een vakantiewoning in Zeeland? Onze Compact Lodges zijn al verkrijgbaar vanaf € 34.850,-. Bij andere aanbieders bent u voor die prijs aangewezen op tweedehands vakantiewoningen of kunt u kiezen uit een standaard aanbod in stacaravans of chalets. U zult begrijpen dat het lastig is om een exacte prijs aan te geven. Wij hanteren immers een maatwerk concept waarbij u de recreatiewoning volledig naar wens kunt vormgeven en inrichten. Om uw wensen tot in detail te bespreken nodigen we u dan ook graag uit voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek.

 

Recreatiewoning in Zeeland laten plaatsen

Wij begeleiden u in het volledige traject, van het maken van de plannen tot het laten plaatsen van uw recreatiewoning in Zeeland. Het traject begint met het in kaart brengen van uw ideeën. Hiervoor kunt u alvast inspiratie opdoen door het bekijken van onze inspiratiepagina. Vanzelfsprekend kunnen onze ervaren en vakkundige medewerkers hierbij helpen en adviseren. Uw ideale vakantiewoning wordt op een gedetailleerde wijze in een 3D tekening weergegeven.

Deze tekening zal gebruikt worden voor de productie van de prefab onderdelen van de woning. De productie zal zo’n acht tot tien weken in beslag nemen. Daarna zullen we uiteraard de recreatiewoning op de gewenste plek in Zeeland voor u plaatsen. Vanzelfsprekend kunnen we u ook helpen met het uitzoeken van een geschikte kavel voor de woning. Door het compacte formaat van de woning, heeft u niet zo’n grote kavel nodig om het chalet te plaatsen.

 

Recreatiewoning kopen in Zeeland

Zoals u uit deze tekst kunt opmaken, bieden we een uitgebreid pakket aan mogelijkheden om een recreatiewoning te kopen in Zeeland tegen een betaalbare prijs. Op deze manier kan ook u (zonder de loterij te hoeven winnen) onbeperkt genieten van uw ideale vakantiewoning op een plek waar u zich heerlijk kunt ontspannen.

 

Heeft u interesse om hier eens vrijblijvend over door te praten en af te stemmen wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak in te plannen. Onze adviseurs zullen uitgebreid contact met u opnemen om te bekijken hoe we uw droom kunnen realiseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *