065-2861546
info@Compactlodge.nl

Recreatiewoning kopen in Overijssel

Recreatiewoning kopen in Overijssel

Recreatiewoning kopen in Overijssel

De provincie Overijssel is een heerlijke plek om in uw vrije tijd te verblijven. De provincie kenmerkt zich door veelzijdigheid en heeft een ruim aanbod voor jong en oud. Heeft u plannen om hier een recreatiewoning te kopen? U kunt dan prima bij Compact Lodge terecht. Bij ons kunt u een maatwerk recreatiewoning kopen die we voor u kunnen neerzetten op de plaats die u wenst.

Compact Lodge is een aansprekende aanbieder van recreatiewoningen. We hebben een uniek concept waarin u uw perfecte recreatiewoning volledig zelf kunt vormgeven en wij deze prefab chalet voor u plaatsen op de plek die u wenst in de provincie Overijssel. Door de compacte afmeting, een efficiënte productie en de slimme manier van inkopen, kunnen we u de beste prijzen bieden voor onze recreatiewoningen. Hiermee zorgen we dat uw vakantiewoning betaalbaar blijft en u niet afhankelijk bent van een tweedehandsmarkt in vakantiewoningen of een standaard stacaravan of chalet.

 

Onze keuze in recreatiewoningen

Compact lodge

Als u een blik werpt op onze inspiratiepagina, ziet u een veelzijdigheid aan mogelijkheden. Dit is dan ook een juiste afspiegeling van ons aanbod, waarin maatwerk één van onze belangrijkste speerpunten is. Onze keuze in recreatiewoningen bestaat uit drie standaard afmetingen:

 

 

Het grote voordeel van onze recreatiewoningen is dat deze compacte afmetingen hebben en dus ook op kleinere kavels in Overijssel te plaatsen zijn. Hiermee doen we dus onze naam eer aan. Onze kleinste recreatiewoningen zijn al op een kavel te plaatsen vanaf circa 100 m2.

 

Maatwerk recreatiewoning kopen

Compact Lodge recreatiewoning kopen groningenEen ander aspect waarin wij ons onderscheiden ten opzichte van andere aanbieders is onze grote diversiteit aan mogelijkheden om de recreatiewoning volledig vorm te geven en in te richten zoals u dat wenst. U kunt bij ons een maatwerk recreatiewoning kopen, die volledig op uw wensen is afgestemd.

 

Laten we als voorbeeld onze compact lodge nemen. Dit is onze toepasselijke naam voor onze kleinste lodges. Deze zijn slechts 30m² groot, maar zijn zeer functioneel door een efficiënte inrichting. In deze lodge is genoeg ruimte voor 2 tot 4 personen. We hebben een viertal varianten voor u ontworpen, maar u heeft bij ons volop mogelijkheden om uw eigen ideeën uit te werken. U kunt zelf uw invulling geven aan de afmeting van de keuken, de slaapruimte, de keuze of u wel of geen hal wilt of dat u een grote ruimte wilt waarbij de slaap- en woonruimte op een geraffineerde wijze gecombineerd worden.

 

Inrichting op maat in uw compact lodge recreatiewoning

Naast de indeling van de diverse ruimtes zorgen wij ook voor vormgeving en een inrichting op maat in uw compact lodge recreatiewoning. U kunt hierbij onder andere denken aan de volgende zaken:

 

  • Hoe wilt u de gevelbekleding vormgegeven hebben? U heeft onder andere de keuze uit kunststof, hout, natuursteen of trespa.
  • In welke kleur wilt u de kunststof kozijnen opgeleverd hebben? De kleur wit is de standaard optie, maar uitvoeringen in grijs, zwart of houtmotief zijn ook opties. Daarnaast hebben we diverse uitvoeringen zoals vaste ramen, openslaande deuren, schuifpuien, dakramen, etc.
  • De uitvoering van het dak. Ook dit kan in diverse uitvoeringen zoals een plat dak, een schuin dak, een puntdak of het dak te laten oversteken om een overkapping te creëren.
  • De gevel, onze standaard optie is een rechte buitengevel maar een inham of uitbouw in de buitengevel behoren ook tot de mogelijkheden.
  • Met betrekking tot de inrichting kunt u denken aan het materiaal en kleurstelling van de vloer en muren, de inrichting van de keuken en de faciliteiten in de badkamer.

 

Deze veelzijdige keuzemogelijkheden heeft u bij iedere maatvoering van onze lodges. Vanzelfsprekend worden deze opties in een verkoopgesprek meegenomen en besproken. Onze adviseurs hebben lange ervaring en een uitstekende vakkennis om hierin met u mee te denken en u uitgebreid te adviseren. Op basis van uw ideeën zal de adviseur een gedetailleerde 3D tekening maken om uw plannen visueel te maken.

 

Recreatiewoning in Overijssel laten plaatsen

De vraag is echter waar u uw recreatiewoning in Overijssel wilt laten plaatsen. Ook hierbij kunnen wij u helpen. Wij hebben de beschikking over een uitgebreid netwerk in deze branche waardoor we met grote regelmaat weten welke mooie plekken er vrij zijn of komen in de provincie Overijssel. Wij kunnen u dus uitstekend van dienst zijn, in het volledige traject. Van het moment dat u een idee hebt om een recreatiewoning in Overijssel te laten plaatsen tot en met het moment van de plaatsing.

 

Recreatiewoning kopen in Overijssel

Recreatiewoning kopen in OverijsselVeel mensen hebben de indruk dat een recreatiewoning kopen in Overijssel behoorlijk aan de prijs zal zijn. Zoals al aangegeven, wij kunnen u het tegendeel bewijzen. U zult begrijpen dat het door ons maatwerk concept lastig is om een prijslijst weer te geven. Om uw ideeën in combinatie met onze mogelijkheden met betrekking tot een recreatiewoning in Overijssel te bespreken nodigen we u graag uit voor een persoonlijk gesprek. Neem hiervoor gerust contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken. Onze adviseurs nemen graag de tijd voor u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *