065-2861546
info@Compactlodge.nl

Recreatiewoning kopen in Limburg

Recreatiewoning kopen in Limburg

Recreatiewoning kopen in Limburg

De provincie Limburg is een uniek stukje Nederland. Veel mensen komen graag met grote regelmaat naar deze provincie om te genieten van het mooie Limburgse landschap. Komt u ook graag regelmatig in Limburg? U zou dan kunnen overwegen om een recreatiewoning te kopen in Limburg om onbeperkt te kunnen genieten van al het moois dat deze provincie te bieden heeft. Compact Lodge is een aanbieder van maatwerk vakantiewoningen. Ons aanbod zal zeker aansluiten op uw wensen.

De provincie Limburg is een uniek stukje Nederland. Het mooie heuvelachtige landschap, de prachtige natuur en de unieke, karakteristieke sfeer die deze provincie heeft, maakt dit gebied zeer populair bij toeristen. Er is dan ook veel vraag naar recreatiewoningen in dit gebied.

 

Vakantiehuis kopen in Limburg

Recreatiewoning kopen in Limburg

De populariteit van de provincie Limburg, heeft ook een aantal nadelen. Als er veel vraag is naar vakantiewoningen bent u niet alleen afhankelijk van de beschikbaarheid, maar is ook de prijs vaak wat aan de hogere kant. Als u één van de vele mensen uit binnen- en buitenland bent, die graag met regelmaat in Limburg komt, kunnen deze “beperkingen” wel vervelend zijn. Het maakt u immers afhankelijker dan u waarschijnlijk wenst. Een vakantiehuis kopen in Limburg kan dan een uitstekende optie zijn. Hiervoor zijn meer mogelijkheden dan u in eerste instantie zult verwachten.

 

Compact Lodge verkoopt recreatiewoningen op maat

Als u inderdaad de opties van het kopen van een vakantiewoning wilt bekijken, raden we u aan om contact op ons op te nemen. Compact Lodge verkoopt prefab vakantiewoningen op maat, die we op iedere gewenste plek voor u kunnen plaatsen. Wij hebben hiervoor veelzijdige mogelijkheden.

Vanzelfsprekend hebben we recreatiewoningen in diverse maten voor u beschikbaar. Van een compact lodge voor twee personen, de gezinswoningen die de beschikking hebben over meerdere slaapkamers, tot de grotere vakantiewoning voor de grotere groepen.

Daarnaast kunt u ook de uitstraling van de vakantiewoning volledig zelf bepalen. Denk hierbij aan de gevelbekleding, de vormgeving van het dak en de gewenste kozijnen. Ook kunt u de inrichting en andere voorzieningen in de woning volledig zelf uitkiezen. Vanzelfsprekend kunt u zelf de materialen kiezen die we voor uw woning gebruiken. Maatwerk staat bij ons centraal. Onze vakkundige adviseurs zullen u ideeën geven, die u volledig zelf kunt inkleuren. Wij zullen uw ideeën visualiseren met een gedetailleerde 3D tekening. Na uw definitieve goedkeuring zullen wij deze tekening gebruiken als bouwtekening voor het bouwen van uw woning.

 

Prijs voor een recreatiewoning in Limburg

U zult wellicht de indruk krijgen dat de prijs voor dit ideaalplaatje erg hoog zal zijn. Niets is echter minder waar! De prijs voor een recreatiewoning in Limburg zal u erg meevallen. Compact Lodge is er namelijk op gericht om recreatiewoningen op maat aan te bieden tegen een betaalbare prijs, zodat u niet “verplicht” bent om te kiezen voor tweedehands opties of een standaard stacaravan of chalet.

 

Recreatiewoning kopen in Limburg

Als u het een goed idee vindt om een recreatiewoning te kopen in Limburg om er zeker van te zijn dat u altijd de beschikking heeft over uw eigen droomplekje in deze prachtige provincie, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze ervaren en vakkundige medewerkers kunnen u begeleiden gedurende het volledige project, van het uitwerken van het plan tot het plaatsen van de woning op de gewenste plek in Limburg. Ook bij het uitzoeken van de kavel kunnen wij u overigens helpen en adviseren. Het voordeel van onze recreatiewoningen zijn de compacte afmetingen waardoor deze ook op kleinere kavels te plaatsen zijn.

Recreatiewoning Limburg

Vindt u het leuk om alvast te ontdekken wat onze mogelijkheden zijn voor het bouwen van uw recreatiewoning die we voor u in Limburg kunnen plaatsen? Neem dan gerust een kijkje op onze inspiratiepagina. U zult dan ook direct begrijpen waarom de woorden “enjoy life!” ons motto is. Dit genieten van het leven kunt u wat ons betreft zeker doen in Limburg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *