065-2861546
info@Compactlodge.nl

Recreatiewoning kopen in Groningen

Recreatiewoning kopen in Groningen

Recreatiewoning kopen in Groningen

Recreatiewoning in groningen kopenHeeft u plannen om een recreatiewoning te kopen in de provincie Groningen? U zult ervaren dat u volop mogelijkheden heeft om eigenaar te worden van een recreatiewoning die tot in ieder detail aan uw wensen zal voldoen. Wij nodigen u uit om hiervoor kennis te maken met Compact Lodge. Bij ons kunt u een maatwerk recreatiewoning kopen die wij voor u kunnen plaatsen op iedere gewenste plaats in de provincie Groningen.

 

 

De provincie Groningen herbergt één van de oudste cultuurlandschappen van Europa. De provincie Groningen bestaat uit zeven unieke regio’s met elk hun een eigen karakter, bezienswaardigheden en natuur. In de noordelijkste provincie van Nederland treft u dusdanig mooie en gevarieerde natuur, dat u niet snel uitgekeken zult raken op dit gebied. Een ideale plek dus om een recreatiewoning neer te zetten en hier zoveel mogelijk van te genieten.

 

Recreatiewoning te koop

Om uw plannen voor een recreatiewoning in Groningen vorm te geven, zult u ongetwijfeld al wat ideeën in uw hoofd hebben. Denk hierbij aan een mooie plek of gebied waar de woning zou moeten staan, de uitstraling van de woning, de maatvoering van de woning, de inrichting van de woning en de faciliteiten van de woning.

De meeste mensen kijken naar de bestaande bouw om een beeld te krijgen welke opties er beschikbaar zijn. De vraag is echter wie een recreatiewoning te koop heeft, die precies bij uw wensen patroon past. Het zou wel heel toevallig zijn dat u die net treft. Neemt u genoegen met compromissen?

 

Maatwerk recreatiewoning kopen

Als u kennis maakt met de mogelijkheden van Compact Lodge zult u direct inzien dat u helemaal géén genoegen hoeft te nemen met compromissen die uw wensen benaderen. Daar is deze investering te groot voor. Bij ons kunt u een maatwerk recreatiewoning kopen.

Deze woningen worden prefab voor u vervaardigd en geplaatst op de door u gewenste locatie in de provincie Groningen. Onze recreatiewoningen worden gemaakt van hoogwaardige materialen volgens een ontwerp dat volledig gebaseerd is op uw wensen.

 

Uw mogelijkheden voor recreatiewoningen in de provincie Groningen

Compact Lodge recreatiewoning kopen groningenU zult versteld staan van wat wij bieden aan mogelijkheden voor recreatiewoningen in de provincie Groningen. Wij bieden lodges van 30, 40 en 50 m² vloeroppervlakte. Deze lodges kunt u indelen op de manier zoals u wenst. Denk hierbij aan het exterieur zoals het dak, de gevelbekleding en de kozijnen, maar ook alle faciliteiten binnen de muren. Dit betreft niet alleen de indeling maar ook de vormgeving van de vloeren, het plafond en de muren. Vanzelfsprekend heeft u ook zeggenschap over de inrichting van de keuken en de badkamer.

 

Vanzelfsprekend helpen wij u met het ontwerpen van uw ideale vakantiewoning. Wij zijn ruim ervaren in deze branche en beschikken over een uitstekende vakkennis om u hiermee van dienst te zijn. We nemen dan ook uitgebreid de tijd voor u om u te adviseren en u hiermee verder te helpen. We zullen uw ideeën visualiseren door een gedetailleerde 3D tekening die we als bouwtekening zullen aanhouden bij het construeren van uw woning.

 

Prijs van een recreatiewoning in Groningen

Naast het feit dat we u zullen verbazen over onze mogelijkheden om een vakantiewoning te maken, die volledig aansluit op uw wensen, zal ook onze prijs van een vakantiewoning in Groningen u positief verrassen. Dit is een investering die lang niet zo hoog zal zijn als u denkt.

Compact Lodge heeft immers als doelstelling om maatwerk vakantiewoningen te vervaardigen die betaalbaar zijn. Door de compacte afmeting, efficiënte productie en de slimme manier van inkopen, kunnen we u de beste prijzen bieden voor onze recreatiewoningen. Onze Compact Lodges zijn al verkrijgbaar vanaf € 34.850,-. Op deze manier bent u niet afhankelijk van de tweedehands markt of moet u genoegen nemen met een standaard stacaravan of chalet.  Daarnaast hebben onze recreatiewoningen het grote voordeel van de compacte afmetingen. Hierdoor zijn deze ook op kleinere kavels te plaatsen.

 

Kavel voor een recreatiewoning in Groningen

Wij kunnen u met het volledige traject van dienst zijn, vanaf het moment dat we uw ideeën op papier zetten, totdat u voor het eerst uw sleutel in het sleutelgat van de nieuwe vakantiewoning steekt. We kunnen zelfs met u meedenken over een geschikte kavel voor een recreatiewoning in Groningen. Omdat we een zeer aansprekende aanbieder zijn in deze markt, hebben we ook een uitgebreid netwerk en weten we vaak mooie plekken, waar een lodge geplaatst kan worden. Vraag hier gerust naar!

 

Recreatiewoning kopen in Groningen

Als u plannen heeft om een recreatiewoning te kopen in Groningen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om onze mogelijkheden te ontdekken. Vindt u het leuk om alvast een idee te krijgen, wat we onder andere voor u kunnen betekenen? Kijk dan gerust naar onze inspiratiepagina. Hier vindt u diverse ideeën die we in een persoonlijk gesprek verder kunnen vormgeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *