065-2861546
info@Compactlodge.nl

Recreatiewoning kopen in Gelderland

Recreatiewoning kopen in Gelderland

Recreatiewoning kopen in Gelderland

Heeft u plannen om een recreatiewoning te kopen in de provincie Gelderland? U zult ongetwijfeld ideeën hebben hoe uw ideale vakantiewoning eruit moet komen te zien. Het maken van ideeën is vaak eenvoudiger dan het vinden van de woning die volledig aan uw wensen voldoen. Totdat u Compact Lodge gevonden hebt. Wij bouwen de recreatiewoning op maat voor u en zetten deze neer op de gewenste locatie in Gelderland.

De provincie Gelderland is een heerlijke provincie om uw vrije tijd in door te brengen. Denk alleen maar aan fietsen of wandelen in de Hoge Veluwe en alle andere heerlijke attracties of bezienswaardigheden die in deze provincie te vinden zijn. Het zal u dan ook niet verbazen dat er diverse mooie recreatiewoningen in deze provincie staan. Zou zo’n recreatiewoning in Gelderland ook iets voor u zijn? Kijk dan zeker naar de veelzijdige mogelijkheden van Compact Lodge.

 

Compact Lodge voor recreatiewoningen op maat in Gelderland

recreatiewoning kopen gelderland 3D

Compact Lodge is een aansprekende aanbieder van prefab recreatiewoningen die we volledig op maat voor u kunnen plaatsen op een gewenste locatie in Gelderland. Wij onderscheiden ons door onze ruime mogelijkheden om een recreatiewoning voor u te bouwen die volledig aan uw wensen zal voldoen.

 

 

 

Compact Lodge is onderscheidend op de volgende punten:

  • Persoonlijke aandacht;
  • Betaalbaar concept;
  • Volledig maatwerk;
  • Veelzijdigheid aan interieur- en exterieur mogelijkheden;
  • Vakkundige en ervaren medewerkers;
  • Gebruik uitstekende materialen voor de recreatiewoningen;
  • Plaatsing op iedere gewenste locatie.

 

Recreatiewoning op maat laten maken

Om een vakantiewoning exact op maat te laten maken, is persoonlijk contact van groot belang. Hier besteden we dan ook veel aandacht aan. Uw wensen zijn immers onze blauwdruk voor het bouwen van uw vakantiewoning. Gedurende een vrijblijvend gesprek met onze ervaren en vakkundige adviseur kunt u uw ideeën weergeven die wij zullen visualiseren door een gedetailleerde 3D tekening.

Daarnaast zullen wij onze veelzijdige mogelijkheden aan u tonen zodat dé perfecte recreatiewoning die volledig aan uw wensen zal voldoen het uiteindelijke resultaat is. Deze woning gaan wij voor u bouwen en plaatsen op de gewenste locatie in Gelderland. Door de compacte afmetingen van onze recreatiewoningen, zijn deze ook op kleinere kavels te plaatsen en heeft u hierdoor zeer veel mogelijkheden.

Recreatiewoning kopen gelderland compact Lodge

Onze veelzijdige mogelijkheden voor het bouwen van een vakantiehuis

Wij hebben zeer veelzijdige mogelijkheden voor het bouwen van een vakantiehuis. Dit begint vanzelfsprekend met de maatvoering. Ons programma bestaat uit woningen van 30, 40 en 50 m² vloeroppervlakte. We hebben voor deze maatvoeringen diverse indelingen samengesteld, maar u heeft vanzelfsprekend ook de mogelijkheid om met uw adviseur een indeling samen te stellen zoals u dit zelf wenst.

Vanzelfsprekend bent ú de persoon die beslist hoe de het exterieur van uw vakantiewoning eruit gaat zien. Met betrekking tot de gevelbekleding kunt u kiezen voor de natuurlijke uitstraling van hout, het gemak van kunststof of voor de robuuste uitstraling van natuursteen. Daarnaast heeft u ook keuze hoe het dak eruit komt te zien (een plat dak, puntdak, etc.) en hoe de buitengevel vorm wordt gegeven.

Ook het volledige interieur kunt zelf samenstellen. Kiest u een strak design, geeft u de voorkeur aan een klassieke inrichting of bent u liefhebber van een robuuste landelijke stijl? Bij ons is dit allemaal mogelijk.

 

Tot slot bepaalt u het materiaal dat wij gebruiken voor de vloer, hoe we de muur voor u zullen afwerken, hoe de badkamer vorm gegeven wordt, welke keuken we voor u plaatsen en hoe we het plafond voor u plaatsen. Vindt u het leuk om alvast inspiratie op te doen? Kijk dan gerust op onze inspiratiepagina om een indruk te krijgen wat er allemaal mogelijk is op gebied van onder andere indeling, gevelbekleding, exterieur en interieur.

 

Recreatiewoning kopen in Gelderland

Als u een recreatiewoning wilt kopen in Gelderland, kunt u prima terecht bij Compact Lodge. Wij bouwen de woning precies zoals u deze wilt hebben en plaatsen deze op de gewenste locatie in Gelderland. Veel mensen zullen direct de conclusie trekken dat dit pakket erg kostbaar zal zijn, maar ook op dit front zullen wij u waarschijnlijk aangenaam verrassen.

 

Door de compacte afmeting, efficiënte productie en de slimme manier van inkopen, kunnen we u de beste prijzen bieden voor onze recreatiewoningen. U zult begrijpen dat, door onze maatwerk opzet, de exacte prijsstelling afhankelijk is van de keuzes die u maakt. Hierover kunnen we in een vrijblijvend persoonlijk gesprek meer duidelijkheid bieden. Neem gerust contact met ons op om onze mogelijkheden te ontdekken. Onze vakkundige adviseurs werken uitsluitend op afspraak om de zekerheid te bieden ze voldoende tijd voor u hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *