065-2861546
info@Compactlodge.nl

Recreatiewoning kopen in Friesland

Recreatiewoning kopen in Friesland

Recreatiewoning kopen in Friesland

Vindt u het fijn om regelmatig te kunnen zeggen: ”ik sit yn Fryslân” (Ik zit in Friesland)”. Wellicht is het dan een idee om een recreatiewoning te kopen in Friesland. U kunt dan zovaak u wilt naar deze prachtige provincie, zonder dat u afhankelijk bent van beschikbaarheid en andere factoren. Bij Compact Lodge kunt u een maatwerk recreatiewoning kopen tegen een betaalbare prijs.

De provincie Friesland is een mooie veelzijdige provincie waar u uitstekend kunt wandelen, fietsen of watersporten kunt beoefenen. De provincie kenmerkt zich door mooie karakteristieke plaatsen en indrukwekkende natuurgebieden. De provincie heeft veel echte fans, mensen die met grote regelmaat terugkeren naar Friesland om hier te genieten van hun vrije tijd. Zit u ook vaak in Friesland? Dan is een recreatiewoning in deze provincie wellicht wat voor u.

 

Recreatiewoning te koop in Friesland

Een recreatiewoning kopen doet u natuurlijk niet zo maar. Het is een investering waar u jarenlang van wilt genieten. De vraag is dan ook hoe u deze wens in vervulling laat gaan. Wacht u tot u een recreatiewoning te koop ziet staan in Friesland?

Recreatiewoning kopen in Friesland

Dit zou een optie kunnen zijn, maar wel een optie waarbij u eigenlijk over u afroept, dat u concessies moet gaan doen. Een recreatiewoning die te koop staat, is immers een gebruikte recreatiewoning. In welke staat is deze woning? Als u er veel aan moet klussen, zult u wellicht niet alleen veel bijkomende kosten krijgen maar kan ook het plezier van de woning misschien wel afnemen, doordat u iets “moet” in uw vrije tijd.

 

Daarnaast is de plaats van deze gebruikte woning én de inrichting van deze gebruikte woning wel van belang. Dit is in de meeste gevallen niet 100% de keuze die u zou maken. Kiest u ervoor om concessies te doen of gaat u verder zoeken naar een recreatiewoning die wél 100% naar uw smaak is. Soms moet u hier lang naar zoeken als u Compact Lodge niet kent.

 

Recreatiewoningen op maat laten ontwerpen

Compact Lodge is een zeer aansprekende aanbieder van recreatiewoningen op maat. Wij bouwen moderne recreatiewoningen tegen een betaalbare prijs. U kunt zowel de maatvoering, de uitstraling als de inrichting volledig zelf bepalen. Hiervoor hebben we zeer veelzijdige opties.

 

Bij het vervaardigen van de prefab vakantiehuizen is uw wens onze blauwdruk. We zullen uw wensen eerst visualiseren door een gedetailleerde 3D tekening. Hierbij zullen we u (geholpen door een rijke ervaring en vakkennis) uiteraard uitgebreid adviseren over de keuze uit diverse materialen en indelingen.

 

Vakantiehuis laten bouwen in Friesland

Maatwerk recreatiewoning in Friesland kopenDe vakantiewoningen worden volledig op maat voor u vervaardigd en vanzelfsprekend ook geplaatst op de gewenste locatie. Als u een vakantiehuis laat bouwen in Friesland speelt de plaats natuurlijk ook een belangrijke rol. Wilt u dicht bij de Friese meren of meer in het landelijke gedeelte van de provincie? Door onze compacte afmetingen van de recreatiewoningen bent u niet afhankelijk van een grote kavel. Wij adviseren u graag bij het uitzoeken van de geschikte kavel.

 

 

Hoeveel kost het om een recreatiewoning te kopen in Friesland?

Veel mensen die vaak in de provincie Friesland komen, overwegen om hier een optrekje te kopen. Hoeveel kost het om een recreatiewoning te kopen in Friesland? U zult verbaast zijn over het antwoord dat wij zullen geven. Door de compacte afmeting, efficiënte productie en de slimme manier van inkopen, kunnen we u de beste prijzen bieden voor onze recreatiewoningen. Onze Compact Lodges zijn al verkrijgbaar vanaf € 34.850,-

 

De exacte prijsstelling kunnen we uiteraard geven tijdens een vrijblijvende afspraak. Aangezien wij werken met een maatwerk constructie, en geen standaard pakketten aanbieden, zal de prijs afhankelijk zijn van de keuzes die u maakt om uw ideale recreatiewoning in Friesland samen te stellen. Wat wij wél zeker weten is dat u dan voor de volle 100% zult genieten van uw verblijf in uw recreatiewoning en dat u vaak zult zeggen:” ik sit yn Fryslân!”.

 

prefab recreatiewoningU kunt een vrijblijvende afspraak met ons inplannen door via deze link contact met ons op te nemen. Onze vakkundige adviseur neemt graag de tijd voor u om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Vindt u het leuk om alvast inspiratie hiervoor op te doen? Kijk dan gerust op onze inspiratiepagina. Met het bekijken van deze pagina krijgt u een indruk wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van de indeling van uw recreatiewoning, de gevelbekleding, het exterieur en het interieur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *