065-2861546
info@Compactlodge.nl

Recreatiewoning kopen in flevoland

Recreatiewoning kopen in flevoland

Recreatiewoning kopen in Flevoland

De provincie Flevoland is een provincie waar het hele gezin zich optimaal zou kunnen vermaken. Heeft u al eens overwogen om een recreatiewoning te kopen in Flevoland? Dan kunt u zelf uitmaken wanneer en hoe lang u geniet van de veelzijdige mogelijkheden van deze jonge provincie en bent u niet afhankelijk van een beschikbaarheid van een recreatiewoning of de vakantieperiode. Compact Lodge heeft hier uitstekende maatwerk mogelijkheden voor. Wij leveren maatwerk recreatiewoningen in Flevoland tegen voordelige tarieven.

 

Flevoland is de jongste provincie van Nederland en bestaat uit de Noordoostpolder en de Flevopolder. Door de drooglegging van de voormalige Zuiderzee is er een heel mooi natuurgebied (Oostvaardersplassen) ontstaan. Daarnaast biedt deze provincie met onder andere het Aviodrome, Bataviastad en natuurlijk het pretpark Walibi, prachtige bestemmingen waarmee het volledige gezin zich eindeloos kan vermaken. Als u plannen zou hebben om een recreatiewoning te kopen zou Flevoland helemaal geen gek idee zijn.

 

Vakantiehuis in Flevoland huren of kopen?

recreatiewoning kopen in FlevolandAls u graag en veelvuldig in Flevoland komt, is het wellicht een overweging om niet een vakantiehuis te huren, maar te kopen. Dit is vanzelfsprekend een investering, maar wel een uitgave waar u (financieel) veel plezier van zult hebben. Als u immers vaak een vakantiewoning huurt, zult u ervaren dat dit behoorlijk in de kosten kan lopen. Daarnaast zult u veel vaker naar een vakantiewoning gaan die in uw bezit is, dan dat u deze moet huren en kunt u deze woning volledig naar uw eigen wensen en smaak inrichten. U zou er zelfs voor kunnen kiezen om de woning met meerdere gezinnen te delen als u dit zou willen.

 

Recreatiewoning volledig naar wens laten opbouwen

Bij Compact Lodge kunt u uw recreatiewoning volledig naar wens laten opbouwen. Hiervoor hebben we veelzijdige mogelijkheden. Als eerste kunt u zelf de maatvoering bepalen. We hebben tweepersoons recreatiewoningen, maar ook vakantiewoningen voor kleinere of grotere gezinnen. Deze maatvoering heeft betrekking op de inrichting en de hoeveelheid slaap- en verblijfsgelegenheden in de woning.

 

Daarnaast kunt u de woning volledig inrichten zoals u dit wenst. Dit heeft niet alleen betrekking op de materialen die we voor de bouw van de recreatiewoning gebruiken, maar ook voor het interieurdesign van uw recreatiewoning. U kunt de woning dus volledig afstemmen op uw smaak en wensen zodat u hier onbezorgd met het hele gezin van kunt genieten.

Recreatiewoning Flevoland

Vanzelfsprekend kunnen wij u uitstekend adviseren bij het ontwerp van uw vakantiehuis. Wij hebben al vele jaren ervaring in deze branche en een uitstekende vakkennis. Op basis van uw wensen maken we een mooie gedetailleerde 3D tekening om uw ideeën te visualiseren. Op deze manier kunt u dé recreatiewoning samenstellen die volledig naar wens is. U hoeft wat ons betreft dan ook geen enkele concessie te doen. Maatwerk staat bij ons centraal.

 

 

Recreatiewoning voor het hele gezin kopen in Flevoland

Als u een recreatiewoning voor het hele gezin wilt gaan kopen om te plaatsen in Flevoland is het belangrijk om een goede plaats uit te kiezen waar we de recreatiewoning voor u kunnen opbouwen. Onze maatwerk recreatiewoningen worden immers prefab voor u vervaardigd en geplaatst op de door u gewenste locatie. Door de compacte afmetingen van onze recreatiewoningen, zijn deze ook op kleinere kavels te plaatsen. Heeft u al een locatie op het oog?

 

Als dit niet het geval is, is het belangrijk om rekening te houden met de juiste afmeting van een kavel. Als stelregel kun u het beste aanhouden dat het kavel minimaal drie keer zo groot is als de woning. U kunt vanzelfsprekend altijd bij ons terecht voor het vragen van advies. Het kan zelfs zijn dat wij u kunnen helpen aan een mooie locatie, als wij via ons netwerk horen dat er mooie plekken beschikbaar komen. Wij helpen u immers vanaf het uitwerken van uw ideeën tot het moment dat u voor het eerst de sleutel in het slot steekt.

Recreatiewoning kopen in Flevoland

Recreatiewoning geplaatst in Flevoland

Recreatiewoning kopen Flevoland duur?

Veel mensen trekken vaak snel de conclusie dat een recreatiewoning kopen in Flevoland erg duur is. Zeker als het een gezinswoning betreft. Compact Lodge bewijst het tegenovergestelde. Vanzelfsprekend is het kopen van een recreatiewoning een investering, maar deze is niet zo hoog als u zou verwachten!

 

Het is lastig om u een prijsindicatie te geven omdat wij uw vakantiehuis volledig afgestemd op wensen laten bouwen. Wellicht is het handiger om hier een vrijblijvende afspraak voor te maken om de veelzijdige mogelijkheden te bespreken. Wij werken graag op afspraak zodat we voldoende tijd voor u vrij kunnen maken om zo een eerlijk en persoonlijk advies te kunnen geven. Neem hiervoor gerust contact met ons op. We helpen u en uw gezin graag aan een verrukkelijke tijd in de mooie en veelzijdige provincie Flevoland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *