065-2861546
info@Compactlodge.nl

Recreatiewoning kopen Drenthe

Recreatiewoning kopen Drenthe

Recreatiewoning kopen Drenthe

Zou het u ook niet heerlijk lijken om een recreatiewoning te kopen in Drenthe om wanneer u maar wilt heerlijk te kunnen genieten van het natuurschoon in deze provincie? Veel mensen denken dat deze luxe niet voor hen is weggelegd maar niets is minder waar! We nodigen u graag uit om eens kennis te maken met de mogelijkheden van Compact Lodge.

 

De provincie Drenthe biedt een veelzijdigheid aan natuur. U kunt hier heerlijk fietsen en wandelen in één van de drie nationale parken. De provincie ziet deze wonderschone natuur ook niet voor niets als haar kernkapitaal. Hiermee is deze provincie een uitstekende bestemming voor een fijne vakantie in eigen land. U kunt hier een eindeloze vakantie van maken als u ervoor kiest om uw eigen recreatiewoning in Drenthe te laten plaatsen.

 

Eigen recreatiewoning duur?

In het verleden was het hebben van een tweede (recreatie)woning een ongekende luxe, die alleen mogelijk was voor de hele rijken onder ons. Deze tijd is gelukkig voorbij. Compact Lodge bewijst immers het tegendeel door een passende oplossing te bieden voor het gebrek aan moderne maatwerk recreatiewoningen. Bij ons bent u niet afhankelijk van een stacaravan, de tweedehandsmarkt of de standaard chaletbouw. Wij bieden een ruime keuze aan recreatiewoningen tegen een betaalbare prijs en bewijzen dat een eigen recreatiewoning niet duur is!

 

Vakantiehuis op maat laten bouwen

Recreatiewoning kopen DrentheWij hebben veelzijdige mogelijkheden om een vakantiehuis op maat te laten bouwen. U bepaalt volledig zelf de maatvoering, de inrichting én de uitstraling van de vakantiewoning. U heeft bij ons de keuze uit drie maatvoeringen:

 

  • Een vakantiehuis van 30m2 voor 2 tot 4 personen;
  • Een vakantiehuis van 40m2 voor 4 tot 6 personen;
  • Een vakantiehuis van 50m2 voor 6 of meer personen.

 

Vanzelfsprekend hebben we mogelijkheden om deze afmetingen aan elkaar te koppelen en kunt u het vakantiehuis zo groot maken als u wenst.

 

Inrichting van de vakantiewoning zelf bepalen

Zoals aangegeven kunt u bij ons uw vakantiewoning op maat laten maken. Dit betreft niet alleen de afmeting van het huis, maar ook de inrichting. Wij hebben hier zeer veel mogelijkheden voor. U kunt zelf een ontwerp maken, maar we kunnen u hier ook bij helpen. We hebben diverse voorbeelden van indelingen beschikbaar, maar hier kunt u vanzelfsprekend van af wijken om de vakantiewoning volledig in te richten zoals u dat wenst.

We zijn zéér ervaren in deze branche en kunnen samen met u een gedetailleerd 3D ontwerp maken, waarmee we uw plannen kunnen visualiseren. We bieden een ruime keuze met betrekking tot de indeling van de woning, de materialen die gebruikt worden maar ook met betrekking tot de inrichting van ruimtes als de keuken en badkamer. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een vakkundig en eerlijk advies.

 

Recreatiewoning laten plaatsen in Drenthe

Recreatiewoning plaatsen Drenthe

Onze maatwerk recreatiewoningen worden prefab voor u vervaardigd en geplaatst op een locatie naar keuze. Wilt u uw recreatiewoning laten plaatsen in Drenthe? Voor ons is dit geen probleem. Op het moment dat u een vrijstaande kavel in Drenthe op het oog hebt, kijken we graag met u mee wat de mogelijkheden zijn. Vanaf de tekening tot de oplevering staan we voor u klaar. Als u zelf gaat kijken naar uw ideale plaats is het handig om de juiste maatvoering in gedachte te houden. Onze kleinste recreatiewoning (een compact Lodge) is al geschikt om op een kavel te plaatsen vanaf circa 100 m². Als stelregel kun u het beste aanhouden dat het kavel minimaal drie keer zo groot is als de woning.

 

Recreatiewoning kopen Drenthe

Zoals u zult begrijpen kunt u uitstekend bij Compact Lodge terecht als u van plan bent om een recreatiewoning te kopen in Drenthe. Onze recreatiewoningen hebben een uniek design, een persoonlijke inrichting en zijn in tegenstelling tot andere vakantiewoningen betaalbaar. Ons motto is dan ook: Enjoy life! en dat genieten van het leven zult u zeker doen als u aan het fietsen of wandelen bent in de mooie natuur van deze prachtige provincie of als u heerlijk in of om uw recreatiewoning bent.

 

Heeft u interesse om uw mogelijkheden met betrekking tot het kopen van een recreatiewoning te bespreken? Neem dan zeker contact met ons op. We maken graag een vrijblijvende afspraak met u om onze mogelijkheden te bespreken. Om voldoende tijd voor u vrij te kunnen maken, werken we uitsluitend op afspraak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *