065-2861546
info@Compactlodge.nl

recreatiewoning kopen aan zee

recreatiewoning kopen aan zee

Vraag een willekeurige persoon naar wensen die hij heeft, en het is zeer waarschijnlijk dat hij of zei roept: Ik wil een eigen recreatiewoning kopen aan zee. Mooi dat u deze droom, werkelijkheid wil maken!

Ruime keuze in Recreatiewoningen

recreatiewoning kopen aan zeeWij maken uw recreatiewoning op maat en plaatsen deze aan Zee. Op welke locatie dit is, kunt u zelf bepalen. Of u nu graag naar Zeeland wil of naar Texel, onze woningen kunnen overal geplaatst worden. Door het compacte formaat van onze Lodges, zijn onze recreatiewoningen ook makkelijk te plaatsen op een jaarplaats van een Camping. Een kavel van 100-150 m2 is al ruim voldoende om een Compact lodge op te kunnen plaatsen. Natuurlijk is een grotere kavel ook super.

U hoeft dus niet speciaal een eigen stuk grond te kopen, om een woning op te kunnen plaatsen. Een gehuurde jaarplaats geeft u hetzelfde comfort, maar zorgt ervoor dat de totale investering erg meevalt. U kunt al een recreatiewoning kopen aan zee vanaf € 32.850,- ( excl b.t.w)

Onze woningen zijn 30 m2, 40 m2 of 50 m2 groot en zijn geschikt voor 2 tot 6 personen. Ook kunnen we grotere maatwerk recreatiewoningen voor u maken, die geschikt zijn voor 4 tot 8 personen. U geeft ons simpelweg uw wensen en budget door, zodat wij samen met u een geschikte woning kunnen gaan ontwerpen.

Recreatiewoning kopen aan zee: werk in uitvoering

 


Wat is een Compact Lodge recreatiewoning?

Een Compact Lodge recreatiewoning heeft enkele specifieke kenmerken, waaronder het compacte formaat: Onze woningen zijn 30 tot 60 m2 groot en zijn zeer efficiënt ingedeeld. Wij werken niet met standaard plattegronden, maar ontwerpen moderne opstellingen naar de wens van de klant.Dit maakt een Compact Lodge zeer uniek.

Andere kenmerken zijn de hoge plafonds van 270 cm, de grote ramen en dus de enorme hoeveelheid lichtinval in onze woningen. Hierdoor voelen ons ze woningen zeer ruim aan. Tenslotte is bij ons alles echt maatwerk, dus of het nu gaat om de gevelbekleding, de vloer, de keuken of de badkamer, alles wordt voor u op maat gemaakt. Uiteraard staan we in in het hele proces bij met onze ervaring en kennis. Bekijk deze website voor alle mogelijkheden die wij bieden.

Bekijk onze inspiratie pagina voor foto’s of stel uw vraag per email of whatsapp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *