065-2861546
info@Compactlodge.nl

Hollandse huisjes

Prefab recreatiewoningen

Hollandse Huisjes

Van buiten 4 woningen, van binnen 1!

Geïnspireerd op de kleine oudhollandse huisjes, hebben wij een grote recreatiewoning ontworpen, die van binnen 1 woning is en van buiten bestaat uit 4 kleine gezellige woningen. Alle woningen hebben een andere gevelbekleding en kozijnuitvoering.

recreatiewoning concept, hollandse huisjes

Hollandse huisjes Recreatiewoning

Omschrijving

Optisch een kleine straat van 16 meter lang! Elk huisje heeft zijn eigen unieke uitstraling en kan naar uw eigen smaak aangepast worden. Ook voor het dak zijn verschillende mogelijkheden.

De woning heeft een riante woonkamer met open keuken en is verder voorzien van een luxe badkamer. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 master bedroom met inloopkast. Qua indeling kan de woning volledig worden aangepast, dus we denken graag met u mee als u andere wensen heeft.

Foto's

Prijzen

Prijsindicatie Compact Lodge Hollandse huisjes

Omdat wij maatwerk leveren, en uw keuze's voor materialen en kleuren van invloed zijn op de totaalprijs, kunnen we u geen vaste totaalprijs noemen voor deze woning.

Wel geven we u graag enkele indicatie prijzen:

in basisuitvoering          € 65.000 tot 70.000

Luxe uitvoering              € 70.000 tot 75.000

 

Prijzen zijn op basis van Sleutel klaar, dus inclusief Keuken, badkamer, vloeren, plafonds, wandafwerking etc!

Prijzen excl b.t.w , af fabriek.
Exterieur optie's

Het exterieur van deze recreatiewoning kan helemaal naar uw eigen smaak worden aangepast. U heeft de volgende mogelijkheden:

  • Gevelbekleding van Kunststof, Hout, Natuursteen of Trespa

Kiest u voor de natuurlijke uitstraling van hout, het gemak van kunststof of voor de robuuste uitstraling van natuursteen? Of wellicht combineert u 2 materialen om een unieke uitstraling te creëren?  Alles kan! We bieden u vele mogelijkheden om het exterieur naar wens aan te passen.

  • Kunststof kozijnen

Onze kozijn worden standaard geleverd in de kleur wit, maar kunnen tegen meerprijs ook worden geleverd in vele andere kleuren zoals grijs, zwart, houtmotief etc. We leveren vaste ramen, openslaande deuren, schuifpuien, dakramen etc..

  • Variatie in daken

Deze woning heeft standaard 4 puntdaken, maar is ook leverbaar met een plat dak of lessenaarsdak (schuin dak). De keuze is aan u!

Interieur Optie's

Het interieur van deze plattegrond kan helemaal naar uw eigen smaak worden aangepast. U heeft de volgende mogelijkheden:

  • Vloeren

Voor de vloer heeft u de keuze uit verschillende materialen. Zo leveren wij laminaat, PVC of tegels. Wij bieden in totaal meer dan 40 kleurkeuze's!

  • Muurafwerking

Onze binnenmuren worden standaard afgewerkt met glasvezel. Ral9010 is de standaard kleur, maar u heeft uiteraard de keuze uit alle RAL kleuren die er zijn.

  • Badkamer

De badkamer wordt afgewerkt met witte tegelpanelen van 60 x 40 cm en een pvc vloer.   ( Tegen meerprijs zijn meerdere decors en kleuren leverbaar.) U heeft verder de keuze uit verschillende badmeubelen, kranen en toiletten.

  • Keuken

De keuken is inclusief Koelkast, kookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser. U kunt kiezen voor 10 kunststof kleuren als front, maar we leveren ook fronten in 1001 lak kleuren of fronten van Massief eiken. Het keukenblad is standaard van kunststof, maar u kunt ook kiezen voor natuursteen, Composiet of Keramiek.

  • Plafonds

Onze plafonds worden afgewerkt met hoogwaardige Agnes plafondplaten van 120 x 60 cm. Standaard in het wit. Voorzien van inbouwspots op de gewenste positie's.