065-2861546
info@Compactlodge.nl

Recreatiewoning concepten

Recreatiewoningen Concepten

Naast onze maatwerk recreatiewoningen, proberen wij ook creatieve concepten te ontwikkelen. Dit zijn vernieuwende ontwerpen of indelingen die soms de produktie halen, maar soms ook niet. We proberen u met onze recreatiewoningen concepten te inspireren , zodat u wellicht het concept of elementen ervan kan toepassen voor uw ideale maatwerk woning.

Enkele concepten:

Recreatiewoning Concept: Kubus Twins

Kubus Twins recreatiewoningDe Kubus Twins zijn simpel van ontwerp, maar zo uniek en speels! De recreatiewoning bestaat uit 2 elementen van 4,5 x 4.5 meter. Het lage gedeelte is de woonkamer met keuken en het hogere gedeelte bevat 2 slaapkamers en een badkamer.

Uiteraard zijn de maten aanpasbaar. Ook is het mogelijk om een 3e of 4 e unit te plaatsen. Lees hier meer over de hollandse huisjes.

 

 

Recreatiewoning Concept: Hollandse Huisjes

recreatiewoning concept, hollandse huisjesGeïnspireerd op de kleine oudhollandse huisjes, hebben wij een grote recreatiewoning ontworpen, die van binnen 1 woning is en van buiten bestaat uit 4 kleine gezellige woningen. Alle woningen hebben een andere gevelbekleding en kozijnuitvoering.

Van binnen heeft de woning 3 slaapkamers, een zeer grote woonkamer en een luxe keuken en badkamer. Lees hier meer over de Hollandse Huisjes.

 

Binnenkort meer concepten online!