065-2861546
info@Compactlodge.nl

Recreatiewoning bouwen

Recreatiewoning bouwen

Gaaf, u bent van plan om een recreatiewoning te bouwen! Er komt natuurlijk veel kijken bij het bouwen van een eigen recreatiewoning. Waarom niet kiezen voor gemak, door het kopen van een prefab recreatiewoning?

Prefab Recreatiewoning bouwen

Recreatiewoning bouwen prefabCompact Lodge Recreatiewoningen is gespecialiseerd in de bouw van Prefab recreatiewoningen. Door te kiezen voor prefab, kiest u voor gemak en snelheid in combinatie met een degelijke houtskeletbouw. Ander belangrijk voordeel is de prijsstelling! Een Prefab recreatiewoning laten bouwen kost namelijk gemiddeld slechts tussen de 50.000 en 120.000 euro.

Wij maken basiswoningen van 50 tot 70 m2, welke qua indeling en uiterlijk helemaal naar uw eigen smaak en wens kunnen worden aangepast. U bepaald dus zelf de indeling, slaapkamers, keuken, badkamer etc. Ook de gebruikte materialen voor zowel interieur als exterieur kunt u samen met onze adviseur bepalen. We maken de woning dus geheel op maat voor u.

Naast onze standaard woningen, kunnen we ook een prefab recreatiewoning bouwen van 70 tot 120 m2. Deze bestaat dan uit 2 of 3 prefab elementen en wordt op locatie samengesteld.  We ontwerpen deze woningen samen met u, vanaf een leeg papier, of vanaf een bestaande tekening.

Recreatiewoning bouwen prijzen

Doordat we prefab fabriceren, scherp inkopen en genoegen kunnen nemen met minder marge, kunnen we u scherpe prijzen bieden voor uw nieuwe recreatiewoning. Onderstaand enkele indicatie prijzen:

Voorbeelden Recreatiewoning bouwen

Dit zijn uiteraard slechts voorbeelden van woningen. Al onze woningen worden voor u op maat gemaakt, u bepaald dus zelf de afmeting, Design, kleuren en materialen. Uiteraard zijn onze ervaren medewerkers u graag van dienst en ondersteunen ze u in het volledige traject.

Bekijk onze Inspiratie pagina of maak een vrijblijvende afspraak voor een adviesgesprek.

Meer info over onze materialen:

Gevelbekleding

Kozijnen

Keukens

Badkamers

Vloeren

Isolatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *