065-2861546
info@Compactlodge.nl

Recreatiewoning bouwen prijzen

Recreatiewoning bouwen prijzen

Recreatiewoning bouwen prijzen

Benieuwd naar wat het kost om een recreatiewoning te bouwen. Op deze pagina vindt u meer informatie over de prijzen en mogelijkheden van Compact lodge recreatiewoningen.

 

Wij bouwen maatwerk recreatiewoningen in verschillende afmetingen en in elk budget. We leveren o.a:

 

Prijzen recreatiewoning bouwen 2018

Onze 30 m2 woningen zijn zeer concurrerend geprijsd De vanaf prijs begint op € 34.850,- (excl b.t.w). Hiervoor koopt u een complete woning, die sleutel klaar wordt opgeleverd. Dit betekend dat de woning wordt geleverd inclusief Keuken, Badkamer, vloeren, wandafwerking etc. U hoeft alleen zelf uw meubels toe te voegen en kunt beginnen met recreëren.

Een grotere 40 m2 woning, welke geschikt is voor 4 personen, kent een vanaf prijs van € 41.650,– Voor dit bedrag kunt u de woning helemaal naar eigen wens laten aanpassen en inrichten. We maken namelijk geen standaard modellen, maar maken individuele recreatiewoningen.

Wanneer u een grotere recreatiewoning zoekt dan is wellicht onze 50 m2 woning een goede keuze. Deze woningen beginnen op 48.250,- en zijn eveneens sleutel klaar.

Maatwerk recreatiewoning bouwen prijzen

We bieden u ook de mogelijkheid om een complete maatwerk woning met ons te ontwerpen. Dit is mogelijk tot een maximale afmeting van 120 m2. Woningen groter dan 60 m2 bestaan uit 2 of 3 gedeeltes en worden ter plekke gekoppeld tot een grote woning. De prijzen liggen tussen de 55.000 en 120.000 euro. Afhankelijk van de afmeting en gekozen materialen.

prijzen recreatiewoning bouwen

 

Bekijk onze inspiratiepagina voor alle mogelijkheden of neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *