065-2861546
info@Compactlodge.nl

Recreatiewoning Achterhoek kopen

Recreatiewoning Achterhoek kopen

Recreatiewoning Achterhoek kopen

Op zoek naar een recreatiewoning in de Achterhoek? Die koopt u natuurlijk vanzelfsprekend ook in de Achterhoek. Vanuit ons kantoor te Doetinchem, leveren wij maatwerk recreatiewoningen in ieder afmeting en prijsklasse. Doordat wij maatwerk leveren zorgen we voor een woning die helemaal past bij uw wensen.

Mogelijkheden recreatiewoning Achterhoek

Wij bieden 3 verschillende afmetingen als basis. Dit zijn recreatiewoningen van 30, 40 of 50 m2. Daarnaast leveren we maatwerk woningen tot wel 120 m2. Onze compact recreatiewoningen hebben ieder een unieke indeling en zijn zeer slim ingedeeld. Zo is onze 30 m2 Compact Lodge er, voor zowel 2 als 4 personen. Onze 50 m2 woningen zijn zelfs geschikt voor 4 tot 6 personen.

Recreatiewoning Achterhoek kopen

Een voorbeeld van een recreatiewoning in de Achterhoek.

 

Locatie’s van recreatiewoningen in de Achterhoek

Doordat wij zelf uit de Achterhoek komen, kennen wij de regio zeer goed. We geven u graag meer informatie over de dorpen en steden in de Achterhoek. Onze woningen zijn universeel te plaatsen, dus u kunt zelf een keuze maken uit de verschillende plaatsen. Gaat u diep de Achterhoek in en plaatst u de woning In Winterswijk, of kiest u voor de fietsroute’s en watersportmogelijkheden rondom Doetinchem? De Keuze is aan u.

Recreatiewoning voor 2, 4 of 6 personen?

Bij de keuze voor een nieuwe recreatiewoning is het aantal gebruikers van groot belang. De meeste recreatiewoningen die wij fabriceren, zijn uitgevoerd met 2 slaapkamers en hierdoor geschikt voor gemiddeld 4 personen. Ook leveren we 30 m2 woningen die speciaal ontworpen zijn voor 2 personen. Wanneer u met meer mensen wil recreëren, dan adviseren wij een 50 m2 woning of een maatwerk woning van 60-70 m2. Hier kunt u dan met 6 tot 8 personen in verblijven.

Geef ons uw wensen door en wij maken een recreatiewoning op maat voor u.

 

Prijzen recreatiewoning Achterhoek kopen

Doordat we maatwerk leveren, werken wij niet met vaste modelprijzen. Wel kunnen we goede indicatieprijzen noemen voor onze basis modellen. Onderstaande prijzen zijn per woning, excl. b.t.w.:

  • 30 m2 vanaf € 34.850,-
  • 40 m2 vanaf € 41.650,-
  • 50 m2 vanaf € 48.250,-
  • 60-70 m2 vanaf € 55.400,-

Vraag gerust meer info aan door contact met ons op te nemen of bekijk onze inspiratie pagina online.

 

Of download onze brochure:

Brochure-recreatiewoning-achterhoek-kopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *