065-2861546
info@Compactlodge.nl

Recreatiewoning aan zee te koop

Recreatiewoning aan zee te koop

Heerlijk he, een eigen huisje aan zee? U zocht bij Google op recreatiewoning aan zee te koop en komt op deze pagina uit. Dit komt met name doordat wij de specialist zijn op het gebied van recreatiewoning aan zee.

Recreatiewoning aan zee te koop, u bepaald de locatie

recreatiewoning aan zee te koop

 

Onze maatwerk recreatiewoningen worden Prefab voor u vervaardigd en geplaatst op de door u gewenste locatie.

Wordt het Zeeland, Noord holland, Zuid Holland of een van onze wadden eilanden? U bepaald!

Door de compacte afmetingen van onze recreatiewoningen, zijn deze ook op kleinere kavels te plaatsen. U hoeft dus geen grote kavel van 300 of 400 m2 te kopen of huren. Een compact Lodge is al geschikt om op een kavel te plaatsen vanaf circa 100 m2. Als stelregel nemen wij de afmeting van de woning maal factor 3. Als u dus een 50 m2 recreatiewoning koopt, dan adviseren wij een kavel van minimaal 150 m2.

Aanbod recreatiewoning aan zee te koop

Ons aanbod van recreatiewoningen aan zee bestaat uit 3 basis afmetingen en daarnaast een volledig maatwerk oplossing tot wel 120 m2 groot. U kunt zelf de indeling, interieur en exterieur bepalen van uw nieuwe recreatiewoning aan zee.

Wij leveren:

aanbod recreatiewoning aan zee te koop

Ontwerp voor een recreatiewoning aan zee

 

Prijzen recreatiewoning aan zee te koop

De prijzen van onze recreatiewoningen variëren nogal. Dit komt met name doordat wij uitsluitend maatwerk leveren en de keuze’s die u maakt m.b.t. de afmeting, materialen en kleuren dus allemaal van invloed zijn op de totaalprijs. Uiteraard kunnen we wel indicatieprijzen noemen. Een 30 m2 recreatiewoning aan zee, is al leverbaar vanaf € 32.850,- . De grote 50 m2 woningen zijn leverbaar vanaf € 45.650,- Als u dus uitgaat van een prijs tussen deze beide bedragen, dan is er zeer veel mogelijk.

Onze prijzen zijn berekend af fabriek en zijn exclusief b.t.w. Wanneer u besluit om uw woning te gaan verhuren, dan krijgt u de btw terug van de belastingdienst. De kosten voor het vervoeren en plaatsen van uw nieuwe recreatiewoning liggen gemiddeld tussen de 1500 en 2000 euro.

Levertijden

De levertijden van onze woningen zitten tussen de 6 en 10 weken na opdracht. Dit is mede afhankelijk van het formaat en de drukte in de produktie.

Heeft u vragen? Neem dan contact op via E-mail, Whatsapp of telefoon.

We zijn u graag van dienst.

 

Brochure downloaden: Recreatiewoning aan zee te koop

Brochure-recreatiewoning-aan-zee-te-koop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *