065-2861546
info@Compactlodge.nl

Recreatiebungalow te koop

Recreatiebungalow te koop

Hallo Bezoeker! U zocht bij Google op Recreatiebungalow te koop en komt op deze pagina uit.Dit komt doordat wij de specialist zijn in Nederland op het gebied van recreatiebungalows. We helpen u graag verder bij het vinden van uw ideale recreatiebungalow.

Recreatiebungalow te koop, hoe ziet uw ideale bungalow eruit?

Wij bouwen recreatiebungalows in verschillende maten en in verschillende stijlen. De meeste recreatiebungalows zijn tussen de 30 en 60 m2 groot, maar ook grote woningen van 100 m2 zijn geen probleem. Onderstaande enkele voorbeelden van recreatiebungalows die wij voor u op maat kunnen maken.

recreatiebungalow kopen Recreatiebungalow te koop

 

 

 

 

 

Traditioneel puntdak, plat dak of dubbel chalet? Bij ons allemaal geen probleem. We maken de recreatiebungalow in de uitvoering die u wenst. En dat voor gemiddeld € 35.000 tot 55.000. 

Indeling recreatiebungalow

Ook qua indeling heeft u de vrije keuze. Wordt het een recreatiebungalow met 1 slaapkamer of 3? En wenst u een grote woonkamer, of juist een kleine omdat u toch altijd buiten leeft? Uw recreatiebungalow wordt precies op uw wensen aangepast.  U kunt verder bepalen hoe groot de keuken moet zijn en wat er allemaal in de badkamer aanwezig moet zijn. De meeste recreatiebungalows hebben 2 slaapkamers, keuken, badkamer en een woonkamer van circa 15 m2.

recreatiebungalow te koop indeling

 

Recreatiebungalow te koop, waar plaatsen?

Onze recreatiebungalows worden prefab voor u gemaakt in slechts 6 tot 8 weken. U heeft de vrije keuze voor wat betreft de plaatsing van uw recreatiebungalow. Zowel op een Camping jaarplaats als op een vakantiepark kan een Compact Lodge prima geplaatst worden. Kiest u dus voor een bungalow aan het water, op de veluwe of wellicht in Brabant? Het is uw keuze!

De meeste recreatiebungalows zijn 40 tot 60 m2 groot, waardoor en kavel van 100-120 al voldoende is om goed op te kunnen recreëren. De meeste campings in Nederland bieden kavels aan van dit formaat of ruimer. Op vakantieparken zijn de kavels vaak nog groter, deze gaan richting de 200-300 m2. Bekijk ook de vrije kavels die onze partners aanbieden.

 

Ontwerp laten maken?

Wilt u meer informatie over onze recreatiebungalows? Wij ontvangen u graag op ons kantoor. We maken dan graag samen met u een 3D ontwerp van uw woning en nemen alle mogelijkheden met u door, u kunt dan ook gelijk een voorbeeld woning bekijken.

Heeft u andere vragen of u wenst een afspraak, mail , whatsapp of bel ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *