065-2861546
info@Compactlodge.nl

Prefab vakantiewoning

Prefab vakantiewoning

Op zoek naar een mooie vakantiewoning, zonder bouwproces? Kies voor een Prefab vakantiewoning! Wij leveren prefab vakantiewoningen op maat, die binnen 1 dag op uw kavel wordt geplaatst. En dat tegen concurrerende prijzen.

Prefab vakantiewoning kopen

Prefab vakantiewoning kopenEen prefab vakantiewoning kopen is geen alledaagse bezigheid, dus het is zaak om uw goed voor te bereiden en de markt goed te vergelijken. Een grote vakantiewoning koopt u al gauw voor tussen de 100.000 en 250.000 euro. Dit zijn zeer grote bedragen voor een vakantiewoning. Onze compact Lodges zijn leverbaar in 30, 40 of 50 m2 of op maat. Hierdoor zijn ze veel betaalbaarder dan een grotere woning. Een compact lodge kost gemiddeld tussen de 40.000 en 70.000 euro. ( excl btw).

Volledig maatwerk

Al onze Compact lodges worden voor de klant op maat gemaakt. We maken dus geen seriematig product, maar gaan samen met u kijken naar de ideale plattegrond en Design. Uiteraard kijken we dan ook naar het beschikbare budget. Op deze wijze creëren wij een prefab vakantiewoning, die voor 100% aansluit op uw wensen.

 

De prijs van een Prefab vakantiewoning

Onze Compact lodge recreatiewoningen zijn volledig maatwerk en dus kunnen we geen standaard prijzen vermelden voor onze lodges. Wel kunnen we u gerichte indicatie’s geven op basis van formaat en afwerkingsniveau. U kiest normaliter eerst het formaat en gaat daarna de indeling bepalen. Vervolgens kiest u de materialen uit en daarna kunnen we uw prefab vakantiewoning gaan calculeren. Onderstaand enkele indicatie prijzen voor onze prefab vakantiewoning:

  • 30 m2 prefab vakantiewoning Euro 35.000 tot 45.000
  • 40 m2 prefab vakantiewoning Euro 42.000 tot 50.000
  • 50 m2 prefab vakantiewoning Euro 48.000 tot 55.000
  • Maatwerk prefab vakantiewoning, Euro 50.000 tot 80.000 euro

Waarom een Prefab vakantiewoning kopen?

Er zijn natuurlijk meerdere redenen om voor een prefab vakantiewoning te kiezen, onderstaande de belangrijkste:

  • Snelle levertijden
  • Kostenbesparing
  • Maatwerk mogelijkheden
  • Geen bouwproces
  • Plaatsing in 1 dag
  • Beter voor het milieu

Als u dus kiest voor een prefab vakantiewoning, dan kiest u voor gemak, budgetbesparing en comfort. Bekijk online alle mogelijkheden die wij bieden of kom gerust een keer kijken in onze demowoning. We maken ook graag tijd om samen met u uw ideale vakantiewoning te ontwerpen.

prefab vakantiewoning kopen

Kies 1 van onderstaande optie’s

Contact opnemen

Brochure downloaden:  Brochure-CompactLodge-Prefab-vakantiewoning

Afspraak maken voor een advies gesprek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *