065-2861546
info@Compactlodge.nl

Prefab Recreatiewoning

Prefab Recreatiewoning

Een voordelige recreatiewoning kopen, maar toch eentje met een uniek Design, van premium kwaliteit en binnen 8 weken geleverd? Dan is een Compact lodge prefab recreatiewoning de beste keuze!

Prefab recreatiewoning op maat

Wij leveren prefab recreatiewoningen op maat.  U bepaald dus zelf de afmetingen, indelingen, materialen en kleuren. Onze ervaren adviseur staat u volledig bij in het hele proces. Wordt het een Compact recreatiewoning van 30 m2 of een ruimere lodge van 40 m2 groot?

prefab recreatiewoningOok is het mogelijk om verschillende units te combineren, zodat een woning van bijvoorbeeld 70 of 100 m2 ontstaat. Wanneer u ons de wensen doorgeeft, dan gaan we samen met u kijken naar de ideale plattegrond voor uw prefab recreatiewoning.

Uiteraard is het belangrijk dat we de regelgeving van de Camping of vakantiepark kennen en uitvoeren. Informeert u dus altijd goed wat er wel of niet mag op de locatie die u voor ogen heeft. Op de meeste parken mag er minimaal 50 m2 geplaatst worden, maar er zijn ook steeds meer locaties waar grotere woningen ook geplaatst mogen worden.

 

Prefab recreatiewoning prijzen

De prijzen van onze recreatiewoningen zijn sterk afhankelijk van het formaat, de indeling en de gekozen materialen. De gemiddelde prijs van een prefab recreatiewoning ligt bij ons tussen de 30.000 en 50.000 euro. U heeft dus grotendeels de prijs zelf in de hand, door te kiezen voor basis materialen of premium materialen. Wij calculeren altijd direct de beste prijzen voor al onze materialen.

Download hieronder onze brochure:

Brochure-prefab-recreatiewoning

Prefab recreatiewoning kopen

Waarom kiezen voor prefab? Een vraag die veel voorbij komt. Onze klanten kiezen om uiteenlopende redenen voor Prefab bouw. Met name de tijdwinst is een belangrijke reden, maar ook het gemak. Een prefab recreatiewoning kost weinig tijd in begeleiding en is binnen 1 dag geplaatst op de locatie. Dat scheelt veel tijd.

Naast tijd en gemak, zijn de bouwkosten uiteraard ook zeer belangrijk. Waar in de traditionele bouw vaak veel arbeidsuren zitten, zijn de uren bij een prefab recreatiewoning een stuk beperkter. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten. Een Stenen recreatiewoning van 40-50 m2 kost gemiddeld tussen de 60.000 en 90.000 om te laten bouwen. Een vergelijkbare Compact Lodge kost slechts tussen de 40.000 en 50.000 euro! En dit terwijl het afwerkingsniveau erg hoog is! Het verschil zit hem vooral in de arbeidsuren.

Dus wilt u een prefab recreatiewoning kopen? Neem dan contact op met onze adviseur, voor het opnemen van uw wensen en het definiëren van uw ideale plattegrond. Daarnaast zoeken we alle materialen en kleuren uit, afgestemd op uw wensen en budget. We maken vervolgens een vrijblijvende offerte voor u. Na een levertijd van gemiddeld 8 weken komen we de Compact Lodge plaatsen op de door u gewenste locatie. Dit kan elke locatie in Nederland zijn, maar ook zijn er mogelijkheden om uw nieuwe recreatiewoning in het buitenland te laten plaatsen.

 

Wist u dat wij naast prefab recreatiewoningen, ook andere prefab units leveren? Wij maken o.a:

Klik op de linkjes voor meer info over het betreffende product.

 

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak plannen? Neem gerust contact op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *