065-2861546
info@Compactlodge.nl

Prefab Tuinkantoor

Prefab recreatiewoningen

Prefab tuinkantoor

Buitenshuis thuis werken

Werkt u vanuit huis, maar heeft u binnen te weinig ruimte of wilt u zaken en prive meer scheiden? Dan is een prefab tuinkantoor een uitkomst. We plaatsen het kantoor in een halve dag en leveren de kantoorruimte sleutelklaar af!  U bepaald overigens zelf de materialen en kleuren voor het exterieur en interieur.

Kies voor tijdwinst, kostenbesparing en duurzaamheid!

Prefab Tuinkantoor kopen

Prefab tuinkantoor op maat

Omschrijving

Onze prefab Tuinkantoren worden voor u op maat gemaakt, en aangepast aan uw wensen en budget. Of het nu gaat om een klein Tuinkantoor van 3 x 3 meter of een tuinkantoor van 10 x 4 meter. We zijn u graag van dienst.

Foto's

Prijzen

Prijsindicatie Compact Lodge Prefab Tuinkantoor

Omdat wij maatwerk leveren, en uw keuze's voor materialen en kleuren van invloed zijn op de totaalprijs, kunnen we u geen vaste totaalprijs noemen voor onze tuinkantoren.

 

Wel geven we u graag enkele indicatie prijzen:

Prijzen zijn sleutelklaar, dus inclusief Vloeren, wandafwerking, keukenblokje, Toilet, verwarming etc!

Tuinkantoor 3 x 3                € 20.650,-

 

Tuinkantoor 6 x 4                € 29.800,-

 

Tuinkantoor 10 x 4.50         € 52.750,-

 

Prijzen INCLUSIEF b.t.w , af fabriek.
Exterieur optie's

Het exterieur van ons Tuinkantoor kan helemaal naar uw eigen smaak worden aangepast. U heeft de volgende mogelijkheden:

  • Gevelbekleding van Kunststof, Hout, Natuursteen of Trespa

Kiest u voor de natuurlijke uitstraling van hout, het gemak van kunststof of voor de robuuste uitstraling van natuursteen? Of wellicht combineert u 2 materialen om een unieke uitstraling te creëren?  Alles kan! We bieden u vele mogelijkheden om het exterieur naar wens aan te passen.

  • Kunststof kozijnen

Onze kozijn worden standaard geleverd in de kleur wit, maar kunnen tegen meerprijs ook worden geleverd in vele andere kleuren zoals grijs, zwart, houtmotief etc. We leveren vaste ramen, openslaande deuren, schuifpuien, dakramen etc..

  • Plat dak, Schuin dak of Puntdak

Standaard worden onze tuinkantoren voorzien van een platdak van EPDM. Het is ook mogelijk om een Lessenaarsdag (schuin) te kiezen of een traditioneel puntdak. De keuze is aan u.

Interieur Optie's

Het interieur van onze prefab Tuinkantoren kan helemaal naar uw eigen smaak worden aangepast. U heeft de volgende mogelijkheden:

  • Indeling

Samen met u bepalen wij de ideale indeling van uw tuinkantoor. 1 werkplek of 3?  Wel of geen keuken? , we bepalen het samen. Ook de positie's van ramen, stopcontacten, verlichting etc kan naar uw eigen inzicht bepaald worden.

  • Vloeren

Voor de vloer heeft u de keuze uit verschillende materialen. Zo leveren wij laminaat, PVC of hout. Wij bieden in totaal meer dan 60 kleurkeuze's!

  • Muurafwerking

Onze binnenmuren worden standaard afgewerkt met glasvezel. Ral9010 is de standaard kleur, maar u heeft uiteraard de keuze uit alle RAL kleuren die er zijn.

  • Toilet

Het toilet wordt afgewerkt met witte tegelpanelen van 60 x 40 cm en een pvc vloer.   ( Tegen meerprijs zijn meerdere decors en kleuren leverbaar.) U heeft verder de keuze uit verschillende  toiletten.

  • Keuken

De keuken bestaat uit een 180 cm blok, inclusief Koelkast, spoelbak, kraan en veel kastruimte. U kunt kiezen voor 10 kunststof kleuren als front, maar we leveren ook fronten in 1001 lak kleuren of fronten van Massief eiken. Het keukenblad is standaard van kunststof, maar u kunt ook kiezen voor natuursteen, Composiet of Keramiek.

  • Plafonds

Onze plafonds worden afgewerkt met hoogwaardige Agnes plafondplaten van 120 x 60 cm. Standaard in het wit. Voorzien van inbouwspots op de gewenste positie's.