065-2861546
info@Compactlodge.nl

Prefab Houtskeletbouw

Prefab Houtskeletbouw

Op zoek naar een specialist in prefab Houtskeletbouw? Wij produceren prefab recreatiewoningen en tuinlodge’s op basis van houtskeletbouw en een uitstekende isolatie. Wij produceren volledig op maat dus kunnen al uw wensen verwerken!

Prefab houtskeletbouw recreatiewoning

Voorbeeld van een Prefab houtskeletbouw woning

Wat is Prefab houtskeletbouw?

Prefab Houtskeletbouw wandenEen woning bouwen op basis van houtskeletbouw gebeurd al eeuwen. Het volledige casco van een woning wordt opgebouwd uit houten balken, zodat de volledige constructie van een woning is vervaardigd uit hout. Dit wordt vervolgens geïsoleerd en afgewerkt met verschillende materialen. Wist u dat 70% van de woningen in Noord Amerika en Canada zijn gebouwd op basis van houtskeletbouw? Wij passen de houtskeletbouw toe in onze productiehal en zorgen dat de woningen volledig sleutel klaar vervoerd worden. Ze worden dus niet ter plekke gebouwd, maar geprefabriceerd aangeleverd (prefab)

Een prefab houtskeletbouw woning of lodge wordt gebouwd in slechts 3 tot 6 weken, en dat volledig sleutel klaar.

Mogelijkheden Prefab Houtskeletbouw

Wij bouwen verschillende producten, waaronder:

Doordat wij uitsluitend maatwerk leveren, staan wij open voor vele doeleinden. Heeft u dus een eigen idee en wilt u weten of wij dit prefab voor u kunnen bouwen? Neem dan contact met ons op.

Prefab Houtskeletbouw prijzen

Wij produceren volledig op maat, dus hebben geen standaard prijzen voor onze producten. Wel kunnen we u enkele indicatieprijzen geven voor onze producten. Onderstaand enkele indicatieprijzen:

  • Recreatiewoning van 40 m2 € 55.000 tot 65.000
  • Recreatiewoning van 55 m2 € 75.000 tot 90.000
  • Recreatiewoning van 70 m2 € 85.000 tot 100.000

Heeft u specifieke wensen of wilt u eens laten berekenen wat uw woning of lodge’s zou kosten? Neem vrijblijvend contact op. We zijn u graag van dienst.

Contact over Prefab Houtskeletbouw

recreatiewoning op basis van houtskeletbouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *