065-2861546
info@Compactlodge.nl

Prefab chalet

Prefab chalet

Een Prefab chalet kopen?

Een chalet aanschaffen is natuurlijk super leuk. Een 2e woning geeft u meer vrijheid, rust en plezier. Een eigen chalet is daarom een zeer goede investering. U zit uiteraard niet op een ingewikkeld bouwproces te wachten, maar daarvoor is een Prefab chalet een uitkomst. Onze prefab chalets worden bij onze in de fabriek gemaakt en worden op uw kavel geplaatst in 1 dag! U kunt de volgende dag al beginnen met recreëren!

Prefab chalet, de mogelijkheden

prefab chalet kopen

Onze prefab chalet zijn uniek, omdat deze speciaal voor u worden vervaardigd. We leveren dus geen standaard modellen, maar gaan samen met u kijken naar onder andere de indeling, de vormgeving en de materialen. Uiteraard altijd binnen het door u gewenste budget!

30, 40 of 50 m2?

Hoeveel slaapkamers wenst u? Een grote keuken of juist niet? Allemaal vragen die wij u stellen, om ervoor te zorgen dat u een ideale woning krijgt. Onze lodges worden op maat gemaakt en zijn in verschillende maten leverbaar. De kleinste uitvoering is 30 m2, de grootste 50 m2 en daarnaast maken we ook grotere prefab chalets van 60 tot 120 m2. Het is simpelweg aan u!

Prefab chalet prijs

De prijs voor uw nieuwe prefab chalet kunt u grotendeels zelf bepalen. De afmeting en de gekozen materialen bepalen grotendeels ook de prijs van uw nieuwe chalet. Onze prefab chalets zijn al leverbaar vanaf Euro 48.850,- Hiervoor krijgt een een compacte lodge van 30 m2, die helemaal sleutel klaar wordt opgeleverd. Dus inclusief keuken, badkamer, vloeren en wandafwerking!

Wanneer u iets meer ruimte wenst dan is een 40 m2 chalet leverbaar. De meeste chalets hebben 2 slaapkamers en kosten gemiddeld tussen de 55.000 en 60.000 euro inclusief b.t.w. Onze grotere variant van 50 m2 heeft een totaalprijs van circa 65.000 tot 75.000 euro.

Ook grotere chalets of bungalows zijn leverbaar. We koppelen dan 2 of 3 prefab elementen tot een grotere woning. Hierdoor kunnen we woningen realiseren tot wel 120 m2 groot. De prijzen variëren tussen de 60.000 en 120.000 euro.

Enkele voorbeelden van prefab chalets:

Levertijd Prefab chalet

Een ander groot voordeel van Prefab is de levertermijn. U heeft geen maandenlang bouwproces, maar in slechts 8 weken wordt u prefab chalet door ons vervaardigd. De plaatsing zelf gebeurd in 1 werkdag, dus u kunt snel beginnen met genieten. Wij hebben momenteel wel een wachttijd, dus hou rekening met een proces van 6-7 maanden van ontwerp naar plaatsing.

Offerte voor een Prefab chalet

Wenst u meer informatie over een Prefab chalet of wilt u een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We maken graag een 3D ontwerp voor u. We bepalen dan samen de indeling, afmetingen en de materialen.

Stuur ons een email of Bel ons op 065-2861546

Brochure-CompactLodge-Prefab-chalet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *