065-2861546
info@Compactlodge.nl

Prefab Bungalow

Prefab Bungalow

Prefab Bungalow

Op zoek naar een prefab Bungalow? Wij leveren prefab bungalows voor zowel recreatie als permanente bewoning. Al onze bungalows worden voor u op maat gemaakt, naar uw eigen smaak en behoefte. Doordat wij prefab werken bespaart u veel kosten en tijd. Een prefab Bungalow kan in 1 dag worden geplaatst!

 

Prefab bungalow kopen

Een prefab bungalow kopen doet u niet elke dag. Het is dan ook zeer belangrijk om goed na te denken over de indeling, uitstraling en budget van uw nieuwe bungalow. Wij ondersteunen u hier volledig in. We beginnen met een plattegrond tekening, waarbij uw wensen centraal staan. We kijken naar de praktische kant, alsmede naar de optische kant. We maken vervolgens een 3D ontwerp van uw bungalow, zodat u weet wat u koopt.

 

Prefab Bungalow

Voorbeeld van een prefab Bungalow

Uiteraard adviseren we u ook betreffende de materialen voor zowel interieur als exterieur. We bieden u verschillende materialen, zodat de keuze die u maakt ook binnen uw budget past. Ook tijdens de plaatsing en zelfs nadat de bungalow is geplaatst, staan we u graag bij, wanneer u vragen of opmerkingen heeft.

Prefab Bungalow prijzen

Door de enorme variatie aan woningen en het feit dat al onze woningen maatwerk zijn, kunnen we u geen vaste prijzen tonen voor onze prefab bungalows. De prijzen zijn namelijk afhankelijk van de afmeting, de gekozen materialen, de mate van luxe etc. Het is dus altijd verstandig om een woning te laten calculeren, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Om u toch een idee te geven van de prijzen, geven we u graag enkele indicatie prijzen. Het verschil tussen de onderstaande prijzen zit hem dan nog in de uitvoering. Van basis naar Luxe.

  • Prefab bungalow 50 m2 € 55.000 tot 75.000
  • Prefab bungalow 70 m2 € 75.000 tot 100.000
  • Prefab bungalow 100 m2 € 110.000 tot 140.000

Al onze prijzen zijn exclusief b.t.w en af fabriek, Vervoer en montage is afhankelijk van de afmeting en de locatie en kost gemiddeld tussen de 2000 en 5000 euro.

Maak gerust een vrijblijvende afspraak met Dennie voor een adviesgesprek, of mail ons u wensen, zodat we u kunnen adviseren.

 

U kunt ook foto’s bekijken op onze inspiratie pagina of download onze brochure:

Brochure-Prefab-Bungalow-CompactLodge

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *