065-2861546
info@Compactlodge.nl

Over ons

Over Compact Lodge

Persoonlijke aandacht, Betaalbaar concept, Volledig maatwerk, Modern Design

Het bedrijf Compact Lodge is ontstaan door het gebrek aan moderne maatwerk Prefab woningen.  Anno 2019 is er voor de ruim vermogende consument voldoende keuze in recreatiewoningen. Deze woningen met een verkoopprijs tussen de 150.000 en 250.000 euro worden voldoende aangeboden. Daar tegenover staat een tweedehandsmarkt en / of een standaard chaletbouw met een gemiddelde verkoopprijs van tussen de 40.000 en 80.000 euro. Een consument met een kleiner budget heeft dus alleen keuze uit een tweedehands woning of een standaard stacaravan of chalet.

Compact Lodge bied de consument met een budget van 60.000 tot 120.000 euro , een ruime keuze in  Prefab woningen. Wij bieden de klant een uniek design en maatwerk mogelijkheden tegen eerlijke en betaalbare prijzen.

 

Maatwerk

Wij maken geen vaste modellen of seriematige woningen, maar elke woning wordt op de wens van de consument gemaakt en is hierdoor uniek in zijn soort.

Wij maken samen met de klant een plattegrondtekening en 3D ontwerp, zodat de klant van tevoren een goede indruk krijgt van de nieuwe woning.  We bieden verder een ruime keuze in gevelmaterialen, vloeren, keukens, badkamers etc.  Uw Prefab woning moet ook echt uw woning worden!

Onze woningen zijn uitermate geschikt als Recreatiewoning of Mantelzorgwoning, maar ook voor (semi) permanente bewoning.

 

Verkoop en Advies

Prefab hotelkamer met puntdak

Puntdak mogelijk

 

Voor elke klant wordt veel tijd vrijgemaakt en er is een meer dan gemiddelde aandacht voor het 3D ontwerp, de materialen en een degelijk advies.  U wordt altijd op een persoonlijke en no-nonsense wijze geholpen door Dennie. Met ruim 18 jaar ervaring in de interieur en bouwgerelateerde branche is Dennie u graag van dienst. Vanaf de tekening tot de oplevering staat Dennie voor u klaar.

 

 

 

Produktie

teamfoto compact ldogeHouten recreatiewoning bouwen

 

 

 

 

 

 

Wij beschikken over een eigen produktiehal, waar wij met alle zorg werken aan uw maatwerk recreatiewoning. Ons bedrijf is klein van omvang en hierdoor is er veel aandacht voor elk project. U vindt bij ons dus geen massa produktie, maar een degelijke en individuele bouwmethode.

Gemiddeld wordt een Compact lodge in 4 tot 6 weken gebouwd. De levertijd is wel sterk afhankelijk van de drukte in de produktiehal en van het type woning.

 

 

Wilt u de mogelijkheden  komen bekijken of een adviesgesprek plannen met Dennie?

Neem vrijblijvend Contact op.