065-2861546
info@Compactlodge.nl

Nieuwe chalet kopen

Nieuwe chalet kopen

Een nieuwe chalet kopen? Heerlijk he, zo’n eigen plekje om te kunnen recreëren.? Het leven is druk en hectisch, dus u wilt niets liever dan zich heerlijk terugtrekken op een rustige plek. Natuurlijk wel betaalbaar, want je geeft je geld maar 1x uit!

We zijn u graag van dienst om bovenstaande te realiseren. We leveren maatwerk chalet van 30 tot 50 m2 met een uniek uiterlijk en tal van mogelijkheden om uw chalet persoonlijk te maken.

Wat vindt u bijvoorbeeld van een van deze chalets?

Dit zijn zomaar enkele voorbeelden van chalets die we kunnen leveren. U bepaald namelijk zelf het formaat, de indeling, het interieur maar ook het exterieur. We verkopen dus geen standaard modellen, maar uitsluitend maatwerk chalets, aangepast naar uw smaak.

U bepaald:

 • Welke afmeting u wenst
 • Welke indeling u schikt
 • Hoe het interieur eruit gaat zien
 • Hoe het exterieur eruit gaat zien
 • Waar u uw nieuwe chalet gaat plaatsen

 

Waarom bij ons uw nieuwe chalet kopen?

Omdat u net zo uniek bent als ons ! Wij kiezen er bewust voor om geen standaard modellen te maken, met vaste indelingen en vaste kleuren. U weet namelijk als klant precies wat u wil en daar passen we ons graag op aan.

We houden van een persoonlijke, eerlijke en no nonsense aanpak, met als hoofddoel, zorgen dat u tevreden bent. U mag dus een extra stukje service van onze kant verwachten. Verder proberen we een aantal unieke voordelen te hebben ten opzichte van de concurrentie, dit zijn o,a:

 • Onze woningen zijn volledig maatwerk
 • U krijgt altijd direct de beste mogelijk prijs
 • Onze chalets zijn betaalbaar
 • Wij leveren de nieuwste materialen voor de afwerking van uw chalet
 • Altijd een 3D ontwerp bij uw offerte
 • Persoonlijke begeleiding van A tot Z

Compact lodge

 

 

 

 

 

Prijzen nieuwe chalet kopen

U heeft dus bij ons een enorme keuzevrijheid en mogelijkheid om uw chalet te individualiseren. Naast dit grote voordeel vinden we het ook belangrijk om goede prijzen te kunnen hanteren. Wij hebben een klein team en zorgen dat de kosten laag blijven. Door efficiënt in te kopen en genoegen te nemen met minder marge, zorgen we ervoor dat we u uitstekende prijzen kunnen bieden.

Er is al een compact lodge vanaf € 32.850,- excl b.t.w. Afhankelijk van het formaat ( we leveren 30, 40, 50 m2 woningen) en de gekozen afwerking kost een gemiddelde Compact Lodge ergens tussen de 32.000 en 55.000 euro.

Zijn wij dus de goedkoopste van Nederland? NEE en dat willen we ook niet zijn. Onze focus ligt op het creëren van een maatwerk chalet, die helemaal aansluit op uw wensen, tegen de best mogelijk tarieven! We zijn dus zeer concurrerend als het gaat om maatwerk chalet bouw!

 

Wilt u meer informatie over nieuwe chalet kopen? Bekijk de mogelijkheden online of neem contact op met onze adviseur Dennie Mensink.We  maken graag tijd voor  vrij om uw wensen op te nemen en de mogelijkheden te bespreken.

Stuur ons gerust een email of whatsapp, we reageren snel.

info@compactlodge.nl of 0652861546

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *