065-2861546
info@Compactlodge.nl

Nieuwbouw Recreatiewoning

Nieuwbouw Recreatiewoning

Een nieuwbouw recreatiewoning kopen?

Dan komt er vast veel op u af.Er zijn tal van aannemers of bouwbedrijven die een recreatiewoning voor u willen bouwen. Dit is echter wel een langdurig proces, omdat de aannemer eerst gaat tekenen, daarna alles uitwerkt en vervolgens nog 3-4 maanden aan het bouwen is. En dat voor bedragen van tussen de 100.000 en 200.000 euro gemiddeld!

Ga voor gemak, tijdswinst, prijsvoordeel en kies voor Prefab! Wij maken uw maatwerk recreatiewoning in onze produktiehal en plaatsen deze in slechts enkele uren op uw kavel. En dat voor gemiddeld 40.000 tot 80.000 euro! Onze nieuwbouw recreatiewoningen zijn bovendien zeer goed geïsoleerd en van alle comfort voorzien!

 

 

 

 

 

 

 

Mogelijkheden nieuwbouw recreatiewoning

Wij leveren maatwerk, dus we bieden u vele mogelijkheden voor uw nieuwe recreatiewoning. Of u nu een landelijk recreatiewoning wenst of een supermoderne , qua ontwerp denken we graag met u mee. We bieden in de basis recreatiewoningen van 40 tot 70 m2 of dubbele woningen tot 120 m2. U kunt dus zelf het gewenste formaat bepalen. Ook qua dak bieden we u een keuze tussen een plat dak, schuin dak of Puntdak. Over de materialen en kleuren hoeft u zeker niet in te zitten, daar wij een ruime keuze hebben in materialen en kleuren.

Wat kunt u allemaal zelf bepalen?

  • Het ontwerp,u bepaald het formaat en de indeling
  • De uitstraling, kiest u voor massief hout, kunststof of natuursteen als gevel?
  • Het interieur, bepaal zelf uw keuken, badkamer, vloeren, plafond etc.
  • De locatie, onze woningen zijn overal te plaatsen, bepaal dus zelf uw geschikte kavel locatie.
  • De prijsstelling, we denken graag met u mee om binnen uw budget te blijven

 

Kosten van een nieuwbouw recreatiewoning

Bijna al onze woningen worden sleutelklaar opgeleverd, dit wil zeggen dat de woning volledig is afgewerkt en de keuken, badkamer, vloeren, wanden en plafond, volledig zijn afgewerkt. U hoeft alleen zelf de meubelen te plaatsen en kunt gaan genieten van een nieuwbouw recreatiewoning. Daarnaast bieden we onze woningen ook Casco aan, mocht u dit wensen.

De kosten van een nieuwbouw recreatiewoning variëren nogal, doordat wij voor iedere klant een maatwerk recreatiewoning maken. Gemiddeld zijn de kosten per woning:

  • Nieuwbouw recreatiewoning van 40 m2 € 55.000,-
  • Nieuwbouw recreatiewoning van 50 m2 € 65.000,-
  • Nieuwbouw recreatiewoning van 70 m2 € 85.000,-
  • Nieuwbouw recreatiewoning van 100 m2 € 135.000

Prijzen zijn op basis van Sleutelklaar en inclusief b.t.w!

 

Energiezuinig en gasvrij

Al onze woningen zijn klaar voor de toekomst! Onze woningen zijn namelijk 1,5 tot 2x zo goed geïsoleerd dan een gemiddelde recreatiewoning in Nederland. Wij isoleren namelijk met een Isolatiewaarde van R 6.3. Collega’s van ons, in hetzelfde segment bouwen gemiddeld met slechts een isolatiewaarde van 2.2 tot 3.5! Door deze uitmuntende isolatiewaarde kunnen we u de woning gasvrij aanbieden. Wij verwarmen de woning dan op basis van elektrische vloerverwarming en infrarood panelen.

Ook leveren wij zonnepanelen, zodat u volledig zelfvoorzienend kunt zijn! Ook een warmtepomp behoort tot de mogelijkheden. Zie ons Ecopakket online. Uiteraard blijft een CV ketel desgewenst wel mogelijk.

 

Wilt u inspiratie opdoen of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We maken ook graag een ontwerp met 3D tekening voor u, zodat u precies weet wat u koopt. Ook kunnen we u helpen bij het vinden van een geschikte kavel.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *