065-2861546
info@Compactlodge.nl

Badkamer

Keuze in Badkamers

Basis of Luxe, wit of hout? U bepaald!

Badkamer recreatiewoning

 

 

Ook voor de badkamer, bieden we u keuze's uit verschillende materialen en kleuren.  We hanteren een basis opstelling, waarbij u zelf kunt kiezen uit verschillende materialen en kleuren. Ook de opstelling zelf is eventueel volledig naar uw smaak en wens aan te passen.

 

 

Fibo Trespo tegelpanelen

De kant en klare wandpanelen van Fibo-Trespo zijn bij uitstek geschikt voor het bekleden van de wanden in sanitaire ruimtes. De wandpanelen zijn voorzien van een handige klikverbinding en hebben een HPL toplaag. In de toplaag is een tegelmotief gefreesd, niet van echt te onderscheiden. Door de snelle verwerking van het product en het strakke eindresultaat wordt er tegenwoordig steeds vaker gekozen voor Fibo-Trespo in plaats van de traditionele wandtegel. Bovendien is Fibo-Trespo eenvoudiger te reinigen dankzij de gladde voegen en HPL toplaag die ongevoelig is voor schimmels.

Meer info:    https://fibo-trespo.nl/assortiment/Voorraad/

 

 

Badmeubelen

 

Onze badmeubelen zijn van Nederlands fabricaat en hierdoor van een zeer goede kwaliteit. We bieden verschillende opstellingen, die allen leverbaar zijn in 8 verschillende kleuren.

De basis begint met een 60 cm breed badmeubel, maar ook een 80 of 100 cm opstelling met dubbele kraan is leverbaar.

Meer info:   https://www.hrbadmeubelen.nl/assortiment

 

 

Douche en kranen

Onze badkamer opstellingen zijn vaak lang en smal. Dit is namelijk de meest efficiënte manier van indelen. Voor de douche heeft u dan de keuze uit een basis douche van 100 x 80 cm met een grohe handdouche. Wanneer u een luxere of grotere uitvoering wenst, dan leveren wij een 120 x 90 cm met een regendouche.

Ook voor de badkamer geldt: We gaan uit van de basis, maar kunnen al uw wensen verwerken, omdat we maatwerk leveren!

 

 

 

 

 

Meer informatie of de materialen in het echt komen bekijken?

Neem vrijblijvend Contact op.