065-2861546
info@Compactlodge.nl

Kubus Twins

Kubus Twins

Design en Functionaliteit gecombineerd

De moderne vormgeving bent u al van ons gewend, maar met onze Kubus Twins, gaan we net even een stapje verder. We bewijzen dat architectuur niet duur hoeft te zijn en bijzondere recreatiewoningen ook beschikbaar zijn voor op een Camping of Recreatiepark.

Kubus Twins recreatiewoning

Kubus Twins Recreatiewoning

De Kubus Twins recreatiewoning bestaat uit 2 units van 4.50 x 4.50 meter, verbonden met een verbindingsbrug. De identieke afmeting zorgen voor rust, terwijl het hoogteverschil zorgt voor een unieke uitstraling.

De recreatiewoning heeft 2 slaapkamers, een douche, apart toilet en  een ruime living. De woning is ontworpen voor 4 tot 6 personen en kan volledig aan uw wens worden aangepast.

De recreatiewoning is leverbaar in verschillende afmetingen, en zowel van binnen als buiten aan te passen aan uw voorkeuren.

Prijsindicatie Compact Lodge Kubus Twins

Omdat wij maatwerk leveren, en uw keuze's voor materialen en kleuren van invloed zijn op de totaalprijs, kunnen we u geen vaste totaalprijs noemen voor deze woning.

Wel geven we u graag enkele indicatie prijzen:

in basisuitvoering          € 45.650,-

Luxe uitvoering              € 52.200,-

 

Prijzen excl b.t.w , af fabriek.

Het exterieur van deze recreatiewoning kan helemaal naar uw eigen smaak worden aangepast. U heeft de volgende mogelijkheden:

  • Gevelbekleding van Kunststof, Hout, Natuursteen of Trespa

Kiest u voor de natuurlijke uitstraling van hout, het gemak van kunststof of voor de robuuste uitstraling van natuursteen? Of wellicht combineert u 2 materialen om een unieke uitstraling te creëren?  Alles kan! We bieden u vele mogelijkheden om het exterieur naar wens aan te passen.

  • Kunststof kozijnen

Onze kozijn worden standaard geleverd in de kleur wit, maar kunnen tegen meerprijs ook worden geleverd in vele andere kleuren zoals grijs, zwart, houtmotief etc. We leveren vaste ramen, openslaande deuren, schuifpuien, dakramen etc..

  • Variatie in buitengevel

Onze woningen hebben standaard een rechte buitengevel. U kunt er ook voor kiezen om een inham of uitbouw in de buitengevel te zetten. Onze adviseur komt graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Het interieur van deze plattegrond kan helemaal naar uw eigen smaak worden aangepast. U heeft de volgende mogelijkheden:

  • Vloeren

Voor de vloer heeft u de keuze uit verschillende materialen. Zo leveren wij laminaat, PVC of tegels. Wij bieden in totaal meer dan 40 kleurkeuze's!

  • Muurafwerking

Onze binnenmuren worden standaard afgewerkt met glasvezel. Ral9010 is de standaard kleur, maar u heeft uiteraard de keuze uit alle RAL kleuren die er zijn.

  • Badkamer

De badkamer wordt afgewerkt met witte tegelpanelen van 60 x 40 cm en een pvc vloer.   ( Tegen meerprijs zijn meerdere decors en kleuren leverbaar.) U heeft verder de keuze uit verschillende badmeubelen, kranen en toiletten.

  • Keuken

De keuken is inclusief Koelkast, kookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser. U kunt kiezen voor 10 kunststof kleuren als front, maar we leveren ook fronten in 1001 lak kleuren of fronten van Massief eiken. Het keukenblad is standaard van kunststof, maar u kunt ook kiezen voor natuursteen, Composiet of Keramiek.

  • Plafonds

Onze plafonds worden afgewerkt met hoogwaardige Agnes plafondplaten van 120 x 60 cm. Standaard in het wit. Voorzien van inbouwspots op de gewenste positie's.