065-2861546
info@Compactlodge.nl

Huisvesting arbeidsmigranten

Huisvesting arbeidsmigranten

Zoekt u Huisvesting voor arbeidsmigranten?

De toenemende arbeidsmarkt zorgt ook voor een  toenemend aantal arbeidsmigranten. Vaak is de huisvesting voor arbeidsmigranten een groot probleem. Wij bieden u graag een betaalbare oplossing. Onze recreatiewoningen zijn namelijk ook zeer geschikt als huisvesting voor arbeidsmigranten.

Recreatiewoning als huisvesting arbeidsmigranten

Onze maatwerk recreatiewoningen zijn zeer geschikt voor het onderbrengen van arbeidsmigranten. Uiteraard passen we de recreatiewoningen helemaal aan naar de wensen van de gebruikers. Zo zijn de woningen vaak wat minder luxe, maar wel altijd degelijk en op duurzaamheid gericht. Een woning moet zeker 20 jaar gebruikt kunnen worden als huisvesting.

De indelingen van de recreatiewoningen kunnen we aanpassen naar de wensen, onderstaand 3 voorbeelden van indelingen:

Huisvesting arbeidsmigranten optie 1

Optie met 2 slaapkamers en ruime living.

Huisvesting arbeidsmigranten optie 2

Optie met 1 grote en 2 kleine slaapkamers.

Huisvesting arbeidsmigranten optie 3

Optie met 2 grote slaapkamers en gezamelijke ruimte.

 

De meeste woningen zijn geschikt voor maximaal 4 personen. Bij bovenstaande mogelijkheden geven we goed weer, dat er individuele keuze’s mogelijk zijn. Uiteraard kunnen we ook grotere of kleinere woningen leveren. We komen altijd graag met u in gesprek voor het bespreken van alle mogelijkheden.

 

Voorbeeld Huisvesting arbeidsmigranten

Plan huisvesting arbeidsmigranten

In bovenstaande 3D ontwerp tonen wij u een plan van circa 30 woningen voor arbeidsmigranten op een kavel van circa 100 x 100 meter. De woningen zijn geschakeld en zijn 8.00 x 4.50 meter groot.( gehele unit dus 16.00 x 4.50 meter)  Door de units te koppelen, kunnen we concurrerende prijzen bieden en de gekoppelde units bieden ook veel privacy voor de arbeidsmigranten.

Er is verder een weg gepland rondom het plan en een ruime parkeerplaats voor ruim 60 auto’s. Centraal is er een ontmoetingscentrum / toezicht unit. Deze kan ook door ons worden geleverd. Uiteraard is dit slechts een voorbeeld van een plan, we maken graag samen met u een ideale indeling binnen uw budget.

Kosten huisvesting arbeidsmigranten

De kosten voor de huisvesting van arbeidsmigranten zijn uiteraard afhankelijk van uw project , wensen en budget. De afmeting, afwerking en materialen bepalen de prijs per recreatiewoning. We kunnen dus geen exacte prijs noemen, maar een indicatieprijs van tussen de 25.000 en 35.000 excl. btw is zeer realistisch.

Neem vrijblijvend contact met ons op, om te kijken naar de mogelijkheden. Of het nu gaat om 3 losse recreatiewoningen of om een project met 30 woningen, we zijn u graag van dienst.

ontwerp huisvesting arbeidsmigranten

Vooraanzicht van het ontwerp huisvesting Arbeidsmigranten

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *