065-2861546
info@Compactlodge.nl

Houten recreatiewoning bouwen

Houten recreatiewoning bouwen

Spannend! U bent van plan om een houten recreatiewoning te bouwen? Goed idee! Geniet van uw vrije tijd en investeer in een eigen recreatiewoning. Onze slogan is niet voor niets: Enjoy life!

We zijn u graag van dienst als het gaat om de bouw van een houten recreatiewoning. Wij bouwen recreatiewoningen op maat, dus geheel naar uw eigen wens en budget. We bieden u vele mogelijkheden.

 

Houten recreatiewoning bouwenPrefab houten recreatiewoningen

Onze recreatiewoningen worden prefab vervaardigd in onze produktiehal. U heeft dus geen bouwwerkzaamheden op de kavel. Prefab bouwen betekend efficiënt werken en levert veel tijdvoordeel en prijsvoordeel op.

Of het nu gaat om een kleine houten recreatiewoning van 30 m2 of om een grote houten recreatiewoning tot 120 m2, wij bouwen deze volledig prefab. De grotere woningen worden in onze produktiehal vervaardigd uit 2 of 3 delen en worden vervolgens op de locatie weer samengevoegd tot 1 grote woning. En dat in 1 dag!

Houten recreatiewoning bouwen, sleutelklaar!

Ander groot voordeel van onze woningen is, dan ze sleutelklaar worden opgeleverd. U hoeft alleen zelf de meubels en gordijnen mee te nemen, de rest is al door ons uitgevoerd. Elke woning is inclusief:

 • Complete keuken
 • Complete badkamer
 • Vloeren in PVC of laminaat
 • Wanden met glasvlies en saus
 • Plafonds van Agnes panelen
 • Cv installatie ( of Eco pakket)
 • Stopcontacten, verlichting etc.
 • Dakafwerking met EPDM
 • Gevelbekleding naar keuze

De woning wordt dus helemaal afgewerkt geleverd. Uiteraard bepaald u zelf alle materialen en kleuren. Wij bieden een ruime keuze in materialen en kleuren. Zo heeft u voor de gevelbekleding de keuze uit o.a: Kunststof, Trespa, Hout, vezelcement of natuursteen.

Ook voor de vloeren, keukens en badkamers bieden we voldoende optie”s om ervoor te zorgen dat uw woning ook echt uw woning wordt. Bij ons is elke woning maatwerk en zorgen we voor een persoonlijke uitvoering.

houten recreatiewoning laten bouwen

Houten recreatiewoning bouwen, wat kost dat?

De kosten van een recreatiewoning variëren nogal. Dit komt met name door het formaat en de indeling, maar ook door de keuze in materialen en afwerkingen. Het is dus raadzaam om altijd een prijs te laten calculeren, zodat u precies weet wat de prijs is om een houten recreatiewoning te bouwen.

We kunnen u uiteraard wel goede indicatieprijzen noemen voor onze prefab houten recreatiewoningen:

 • Houten recreatiewoning bouwen van 30 m2         € 35.000 tot 45.000
 • Houten recreatiewoning bouwen van 40-50 m2    € 40.000 tot 55.000
 • Houten recreatiewoning bouwen van 60-70 m2    € 55.000 tot 75.000
 • Houten recreatiewoning bouwen van 80-100 m2  € 75.000 tot 100.000

Prijzen af fabriek en excl b.t.w

 

Stappenplan houten recreatiewoning bouwen

Hoe gaat het bouwen van een houten recreatiewoning in zijn werk?

Wij beginnen altijd met het ontwerp. We kijken samen met u naar hoe groot de houten recreatiewoning moet worden en wat de ideale indeling is. Vervolgens kijken we naar de gewenste uitstraling en kleurstellingen. Uiteraard nemen we uw budgetwensen mee tijdens het ontwerpen. Als het ontwerp naar wens is, dan bekijken we alle materialen, zodat we vervolgens een offerte kunnen maken.

Als u akkoord bent met onze offerte, starten wij de productie. Na circa 10 tot 12 weken kunnen wij de recreatiewoning komen plaatsen op uw kavel. De plaatsing wordt uitgevoerd door onze vaste transporteur, die zeer ervaren is in het plaatsen van houten recreatiewoningen. Wij houden in het volledige proces de supervisie en zorgen voor een open communicatie met u als klant. Dit zorgt voor een soepel verlopend proces en een succesvolle samenwerking.

 

Een ontwerp laten maken of meer informatie?

Neem contact op met Dennie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *