065-2861546
info@Compactlodge.nl

Gevelbekleding

Keuze in Gevelbekleding

Kunststof, Vinyplus, Vezelcement of Massief hout?

gevelbekleding recreatiewoning

De keuze voor de gevelbekleding is een hele belangrijke. Niet alleen het uiterlijk wordt bepaald door de gevelbekleding, maar ook de duurzaamheid is zeer belangrijk. Op deze pagina geven we u meer info over de verschillend materialen.

 

 

 

Eurotexx Kunststof

eurotexx gevelbekleding

 

De Eurotexx gevelbekleding zijn volschuim panelen vervaardigd uit een kwalitatief hoogwaardig kunststof. De gevelbekleding is duurzaam, milieuvriendelijk en 100% recyclebaar. Door het verbeterde productieproces hebben de panelen een unieke lange houtstructuur van maar liefst 1,5 m1. Door deze bijzondere lange structuur krijgen de panelen een geloofwaardige uitstraling van echt hout. Bovendien hebben de gevelpanelen een hoge materiaaldichtheid en zijn ze waterdicht door een perfecte sluiting

Meer info:    https://www.eurotexx.nl/producten/kunststof-gevelbekleding/

 

 

Vinyplus Gevelbekleding

vinyplus gevelbekleding

Een mooie en stijlvolle uitstraling draagt bij aan het leefplezier. VinyPlus® kan dit leefplezier echter vergroten, omdat het woningen en gebouwen een eigentijds karakter geeft. De gevelbekleding en dakranden, gemaakt uit hoogwaardig gerecyclede kunststoffen, zijn onderhoudsarm en duurzaam. De panelen zijn vormvast, het trekt niet krom onder invloed van vocht of warmte en wordt ook niet aangetast door schimmels en bacteriën. De duurzame gevelpanelen vergen weinig onderhoud. Schrobben, schuren, schilderen en beitsen behoren tot het verleden. VinyPlus gevelbekleding met structuurfolie sluit perfect aan op de structuurfolie dat gebruikt wordt voor kunststof kozijnen, deuren en borstweringen

Meer info:   https://www.vinyplus.nl/producten/gevelbekleding/

 

 

Dutchplak Cementvezel platen

Dutchplank gevelbekleding

DutchPlank® vezelcement gevelbekleding is een duurzaam en multifunctioneel vezelcement die leverbaar is in elk gewenste kleur. Dankzij de techniek kan de uitstraling van cederhout nagebootst worden maar dan met de eigenschappen van vezelcement. DutchPlank® is naar wens leverbaar in alle RAL, Sikkens en NCS kleuren.

Meer info:    https://www.milin.nl/product/dutchplank-vezelcement-gevelbekleding/

 

 

Modiwood Gevelbeleding

Modiwood gevelbekleding

ModiWood wordt gemaakt van PEFC™ gecertificeerd hout. Het hout is thermisch gemodificeerd en heeft daardoor extra duurzame eigenschappen verkregen. Gevelbekleding van ModiWood is dan ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Het ModiWood assortiment bestaat uit verschillende producten en uitvoeringen. ModiWood is verkrijgbaar in een geborstelde en gladgeschaafde uitvoering. ModiWood Clear is gemaakt van radiata pine: dit hout wordt gekenmerkt door een fluweelzachte uitstraling zonder noesten.

 

Meer info:   http://www.gevelnet.nl/merk/modiwood

 

 

Meer informatie of de materialen in het echt komen bekijken?

Neem vrijblijvend Contact op.