065-2861546
info@Compactlodge.nl

Gevelbekleding voor recreatiewoningen

Gevelbekleding voor recreatiewoningen

De keuze voor de gevelbekleding van uw nieuwe recreatiewoning is zeer belangrijk. De gevelbekleding zorgt niet alleen voor een waterdichte afwerking van uw woning, maar bepaald ook volledig de uitstraling van uw woning.

Soorten gevelbekleding voor recreatiewoningen

Er zijn verschillende soorten gevelbekleding beschikbaar, d emeest voorkomende zijn:

  • Kunststof gevelbekleding, vaak in rabat uitvoering
  • Gevelbekleding van massief hout
  • Gevelbekleding van natuursteen
  • Gevelbekleding in vol kunststof, zoals Trespa.

Kunststof gevelbekleding

kunststof gevelbekledingDe meeste klanten kiezen voor een onderhoudsvrij product en komen dan bij kunststof uit. Bij een kunststof gevelbekleding heeft u geen tot weinig onderhoud aan uw recreatiewoning.

De gevelbekleding is verkrijgbaar in verschillende kleuren en ook het formaat van de delen is vaak variabel.

 

 

Gevelbekleding massief hout

Wilt u uw woning iets meer uitstraling geven, dan kunt u ook kiezen voor massief hout. We leveren namelijk verschillende soorten hout dat extra behandeld is. U kunt kiezen voor beitsen of lakken, maar we leveren ook thermisch behandeld hout, dat zeer onderhoudsvriendelijk is. Sommige houtsoorten hebben slechts 1x in de 10 jaar onderhoud nodig. Dus wilt u een luxere uistraling en meer karakter, kies dan voor hout! Wat is 1 dag onderhoud laten uitvoeren in 10 jaar?

Gevelbekleding hout

Recreatiewoning Compact Lodge 40 m2

Siberisch Lariks

 compact lodge logo

Gevelbekleding van natuursteen

Steeds meer mensen zoeken naar nieuwe materialen als gevelbekleding. Een nieuw materiaal dat steeds meer gebruikt wordt als gevelbekleding is natuursteen. Er zijn verschillende uitvoeringen, van steenstrips tot geslepen  rocks. Met een natuurstenen gevelbekleding heeft u uw recreatiewoning een uniek uitstraling! Het materiaal is ook uitstekend te combineren met bijvoorbeeld trespa of hout, zodat er nog meer variatie ontstaat.

 

 

Gevelbekleding Trespa / volkunststof

Wanneer u een moderne uitstraling wenst, dan zijn Trespa gevelplaten zeer interessant. De platen zijn leverbaar in heel veel verschillende maten en hierdoor kunt u een straks Design creëren. Ook als u kiest voor kleur, dan is Trespa een uitkomst. Er zijn in totaal meer dan 100 verschillende kleuren leverbaar.

trespa gevelbekleding

 

Adviesgesprek plannen of meer informatie, klik hier! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *