065-2861546
info@Compactlodge.nl

Energieneutraal chalet

Energieneutraal chalet

Recreëren zonder energiekosten. Dat is voor veel mensen ideaal. Met de introductie van ons Eco+ Pakket, is een energieneutraal chalet te creëren  op basis van al onze basis chalets.

Wat is een energieneutraal chalet?

De officiële definitie van energieneutraal is: Evenveel energie gebruiken als dat men zelf opwekt .Een energieneutraal chalet is een chalet dat met een normaal leefpatroon en normaal comfort over een heel jaar gezien evenveel energie gebruikt als dat het zelf opwekt. U heeft dus simpelweg geen of zeer weinig energiekosten.

Gasloos chalet

energieneutraal chalet met warmtepomp

Ons energieneutrale chalet is altijd vrij van gas. Er is dus alleen stroom aanwezig, dat wordt opgewekt door circa 18 zonnepanelen. De verwarming wordt geregeld door een warmtepomp. Deze warmtepomp werkt op stroom en zorgt voor een comfortabele warmte in uw energieneutrale chalet. Zeker in combinatie met vloerverwarming ontstaat een energiezuinige en zeer efficiënte manier van verwarmen.

 

Zonnepanelen op uw energieneutrale chalet

zonnepanelen energieneutraal chalet

Voor de opwekking van energie, gebruiken we zonnepanelen. In ons Eco+ pakket zitten standaard 18 zonnepanelen, die samen circa 4300 kw energie opwekken. Dit is ruim voldoende voor een gemiddeld huishouden, dus zeer zeker voor uw energieneutraal chalet, dat u recreatief gebruikt.

Bij de set zit uiteraard ook een omvormer en de panelen worden gemonteerd op een frame, zodat de ideale positie behaald kan worden. De totale investering in een energiezuinig pakket heeft u gemiddeld in 7-8 jaar weer terugverdiend.

Op al onze standaard chalets en maatwerk chalets is het Eco+ pakket toepasbaar. Start dus met energie besparen en koop een chalet die klaar is voor de toekomst. Koop een energieneutraal chalet van Compact Lodge!

 

Meer informatie over een energieneutraal chalet

Wilt u meer informatie over een energieneutraal chalet? Bekijk dan deze pagina of stel uw vraag door contact met ons op te nemen. We zijn u graag van dienst,

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *