065-2861546
info@Compactlodge.nl

Chalet op maat

Chalet op maat

Uw nieuwe Chalet op maat laten maken? Wij leveren maatwerk chalets en recreatiewoningen die passen bij uw wensen en budget. Geen standaard modellen, maar uitsluitend chalets op maat. Lees hieronder de mogelijkheden.

chalet op maat

Voorbeeld van een chalet op maat

Mogelijkheden chalet op maat

Doordat wij maatwerk leveren, bieden we u ongekend veel mogelijkheden voor uw nieuwe chalet op maat. Als eerste bepalen we de afmeting van het chalet. De kleinste uitvoering die leverbaar is, heeft een afmeting van 7.50 x 4.00 meter en is dus 30 m2 groot, Dit chalet is zeer geschikt voor 2 personen, of met een extra optie tot 4 personen.

Onze grootste mogelijkheid is een chalet van 16.00 x 4.50 meter. Een gigantisch chalet van maar liefst 72 m2! Dit chalet kan worden ingedeeld met 2,3 of 4 slaapkamers en wordt volledig naar uw wens ontworpen. De meest verkochte chalet op maat is echter een tussen model van circa 40 tot 50 m2. De meeste mensen kiezen voor een 10 of 12 meter lengte met 2 slaapkamers en een ruime woonkamer. Wij bieden u in ieder geval voldoende mogelijkheden voor uw chalet op maat.

Nadat de afmeting is bepaald, gaan we samen met u de ideale indeling ontwerpen. U kunt zelf het aantal vertrekken bepalen, de afmetingen en de uitstraling. Hierna bekijken we de mogelijke materialen voor exterieur en interieur. We bieden zowel voor de gevelbekleding als voor de binneninrichting veel keuze mogelijkheden. U bepaalt dus ook zelf hoe uw keuken en badkamer eruit gaan zien. Ook vloeren en wandafwerking wordt bepaald. Onze woningen worden immers sleutelklaar opgeleverd! 

Kenmerken Compact Lodge chalet op maat

Een Compact lodge heeft specifieke kenmerken ten opzichte van de standaard chalets die worden gebouwd, in onderstaand overzicht ziet u de specifieke kenmerken van een Compact lodge chalet op maat.

  • Uniek Design in Kubus stijl
  • Binnenhoogte van 270 tot 300 cm
  • Veel hoge ramen en dus veel lichtinval
  • Efficiënte indeling zonder ruimteverlies
  • Volledig op maat gemaakt
  • Uitsluitend gebruik van duurzame materialen
  • Energiezuinige bouwmethode ( energie neutraal mogelijk)
  • Zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding

 

chalet op maat kopen

Moderne chalets!

 

De prijs van een chalet op maat

Naast duurzame materialen gebruiken, een uniek Design en het leveren van kwaliteit en service, vinden we een goede prijsstelling zeer belangrijk. Onze prijs-kwaliteit verhouding is dan ook zeer goed!

Doordat we op maat werken, hanteren we geen standaard prijslijst, maar calculeren u altijd de best mogelijk prijzen. Om u een idee te geven van het prijsniveau, geven we u graag enkele voorbeelden:

 

Meer info, Offerte of Demowoning bekijken?

Als u meer informatie wenst dan kunt u altijd vrijblijvend contact me ons opnemen.  Ook is het mogelijk om onze demowoning te bekijken, zodat u een goede indruk krijgt van een Compact Lodge chalet op maat.

Eerst verder orienteren? Download dan onze brochure:

Brochure-CompactLodge-chalet-op-maat

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *