065-2861546
info@Compactlodge.nl

chalet kopen? Wij maken hem op maat.

chalet kopen? Wij maken hem op maat.

Chalet kopen, kies voor maatwerk!

Leuk! U bent op zoek naar een chalet, en bent dus van plan om meer te gaan genieten van het leven! Er zij op dit moment verschillende fabrikanten die nieuwe chalets leveren. Waarom dan bij ons kopen? Wij spreken zelf al niet meer van een Chalet, maar van een recreatiewoningen. Onze chalets zijn namelijk echte recreatiewoningen!

Chalet of recreatiewoningen kopen?

chalet kopenHet begon met de stacaravan in de jaren 60 en 70 , opgevolgd door het chalet. Een chalet is een houten uitvoering van een stalen stacaravan en had voor die tijd luxere kenmerken. De laatste jaren zijn de wensen van de consument echter enorm veranderd en dus ontwikkelden wij het nieuwe chalet type, de Compact Lodge!

Een compact lodge recreatiewoning onderscheid zich op de volgende punten van een standaard chalet:

  • Strakke vormgeving van buiten
  • Huiselijke sfeer van binnen met binnenmuren van glasvezel
  • Plafondhoogte van 270 cm voor meer ruimte effect
  • Veel grote ramen en dus veel lichtinval
  • Volledig maatwerk mogelijk, dus geen standaard modellen
  • Plat dak, Lessenaars dak of puntdak mogelijk

Chalet kopen, onze modellen:

Omdat wij veelal maatwerk leveren, hebben wij geen standaard modellen. Wel hanteren we basis plattegronden voor onze Compact lodges. In de basis zijn die chalets van 30, 40 of 50 m2 met verschillende optie’s. Daarnaast ontwerpen we graag samen met u , uw ideale nieuwe recreatiewoning.

Een 30 m2 chalet is ontworpen voor 2 personen, maar is ook leverbaar met 2 slaapkamers, zodat er ook met 4 personen in verbleven kan worden. Een grotere 40 m2 chalet is leverbaar met 2 slaapkamers en is ook zeer geschikt als verhuurobject. Onze 50 m2 chalets zijn leverbaar met 2 of 3 slaapkamers en zijn van binnen zeer ruim.

Naast deze chalets kunnen wij ook modules koppelen , zodat een chalet ontstaat van bijvoorbeeld 70 tot 120 m2. Geef ons gerust uw wensen door, zodat we een ontwerp voor u kunnen maken.

 

Een Chalet kopen, prijzen 2018:

chalet kopen prijzen 2018

Omdat wij maatwerk leveren, variëren onze prijzen ook nogal. In de basis kost een nieuwe Compact lodge tussen de Euro 30.000 en 60.000 ( excl btw).

De chalet prijzen starten vanaf:

  • 30 m2 vanaf 34.850
  • 40 m2 vanaf 41.650
  • 50 m2 vanaf 48.800

Al onze chalets worden prefab gefabriceerd en sleutelklaar opgeleverd! Dit is inclusief de keuken , badkamer, vloeren, wandafwerking, verlichting etc!

Download hier ook onze brochure:

Brochure-Chalet-kopen-2018

 

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op, we zijn u graag van dienst!

Of meer inspiratie opdoen klik hier?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *