065-2861546
info@Compactlodge.nl

Badkamer

Ruime keuze in badkamers

Zelfs de badkamer kunt u bij ons uitzoeken zodat deze klaar is voor gebruik na plaatsing van de woning. We hebben ruime keuze uit een voor-selectie van meubelen, materialen en design's. In de showroom hebben douche opstellingen, voorbeelden van wasmeubelen en vele samples.

Fibo Trespo tegelpanelen

De kant en klare wandpanelen van Fibo-Trespo zijn bij uitstek geschikt voor het bekleden van de wanden in sanitaire ruimtes. De wandpanelen zijn voorzien van een handige klikverbinding en hebben een HPL toplaag. In de toplaag is een tegelmotief gefreesd, niet van echt te onderscheiden. Door de snelle verwerking van het product en het strakke eindresultaat wordt er tegenwoordig steeds vaker gekozen voor Fibo-Trespo in plaats van de traditionele wandtegel. Bovendien is Fibo-Trespo eenvoudiger te reinigen dankzij de gladde voegen en HPL toplaag die ongevoelig is voor schimmels.

Meer info:    https://fibo-trespo.nl/assortiment/Voorraad/

 

 

Badmeubelen

 

Onze badmeubelen zijn van Nederlands fabricaat en hebben een zeer goede kwaliteit. We bieden verschillende opstellingen, die allen leverbaar zijn in 8 verschillende designs.

Uiteraard zijn de meubels in meerdere breedtes leverbaar:  60, 80 of 100 cm opstelling met dubbele kraan.

Meer info:   https://www.hrbadmeubelen.nl/assortiment

 

 

Douche en kranen

De doucheruimte worden uitgevoerd met acryl douchebakken met zeer lage instap. De bakken zijn in verschillende maten verkrijgbaar gecombineerd met diverse soorten kranen en douchekoppen.

 

 

 

Meer informatie of de materialen in het echt komen bekijken?

Neem vrijblijvend Contact op.