065-2861546
info@Compactlodge.nl

4 persoons recreatiewoning kopen

4 persoons recreatiewoning kopen

U wil een 4 persoons- recreatiewoning kopen? We maken hem graag voor u!

4 persoons Recreatiewoningen

4 persoons recreatiewoning kopenU bent tijdens uw zoektocht naar een 4 persoons recreatiewoning wellicht al verschillende bedrijven tegengekomen. De meeste concullega’s verkopen standaard chalets of recreatiewoningen. U kiest dan een woning die u bevalt, uit een standaard catalogus.

Ook wij geven u enkele voorzetjes m.b.t. de plattegrond van uw recreatiewoning. Maar daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om een plattegrond aan te passen of om een volledig nieuwe ontwerp te maken, samen met u. Maatwerk staat bij ons centraal, en dat tegen zeer voordelige tarieven. Bekijk ons aanbod van recreatiewoningen.

 

Voorbeelden van 4 persoons recreatiewoning kopen

 

 

De indeling van een 4 persoons- recreatiewoning is zeer belangrijk. Een Compact Lodge kenmerkt zich door een compact formaat, maar wel met een zeer effectieve indeling. Wij ontwerpen net even anders dan de collega’s en dat ziet u direct terug in bovenstaande ontwerpen. Bij ons geen smalle hal of gang, maar een ruime living, open keuken en voldoende ruimte in de slaapkamers. De meeste 4 persoons recreatiewoningen hebben 2 slaapkamers, maar we leveren ook 30 m2 recreatiewoningen die 1 slaapkamer hebben en bijvoorbeeld een slaapbank. Daarnaast leveren we ook 6 persoons recreatiewoningen of grotere maatwerk recreatiewoningen tot wel 120 m2.

 

Prijzen 4 persoons recreatiewoning

Naast kwaliteit en duurzaamheid, vinden wij het ook belangrijk om u altijd goede prijzen te kunnen aanbieden. Doordat wij een kleine organisatie hebben met weinig kosten en slim inkopen, kunnen we u altijd de beste mogelijke prijzen bieden. Zijn wij de goedkoopste van Nederland? Nee, en dat is ook zeker niet de bedoeling. Het gaat ons namelijk om de juiste prijs-kwaliteit verhouding van onze recreatiewoningen. Voor onze kwaliteit, in combinatie met maatwerk mogelijkheden betaald u wellicht meer dan voor een standaard chalet, maar dan heeft u ook meer kwaliteit en mogelijkheden.

Ter indicatie enkele voorbeeld prijzen voor 4 persoons recreatiewoningen:

  • Recreatiewoning 4 persoons 30 m2 groot, vanaf € 32.850,-
  • Recreatiewoning 4 persoons 40 m2 groot, vanaf € 39.650,-
  • Recreatiewoning 4 persoons 50 m2 groot, vanaf € 45.250,-
  • Recreatiewoning 4 persoons, op maat , Tussen € 32.850 en 49.000,-

Prijzen excl b.t.w, af fabriek Barneveld.

 

Meer informatie aanvragen, een vraag stellen of kom kijken? Neem contact met ons op.

Enthousiaste groet,

Compact Lodge Recreatiewoning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *